Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

GOES - SC 't Zand

Uitslag 3 - 2 (3 - 2)

Datum zondag 29 november 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

Vanmiddag waren er ongetwijfeld toeschouwers, die na acht minuten al dachten, de wedstrijd is gespeeld, sc ’t Zand neemt de drie punten mee terug naar Tilburg.

Hoe anders verliep de wedstrijd Goes-sc ’t Zand.
Het venijn zat in de staart van deze wedstrijd.

Het kwam niet door de harde wind dat Goes al snel een treffer om de oren kreeg. De wedstrijd was pas drie minuten oud en Yannick Burleson profiteerde van het mistasten in de Goese verdediging. Dezelfde speler reageerde vier minuten later attent, op wederom een probleem in de verdediging van Goes en de thuisploeg keek tegen een 0-2 achter-stand aan. Gelukkig was het Jeremy Hubregtse die één minuut later de aansluiting-streffer voor Goes binnenschoot, 1-2.
Hierna werd het een levendige wedstrijd. Goes op zoek naar de gelijkmaker en sc ’t Zand op jacht naar nog een doelpunt. Maar het bleef tot de rust 1-2.

De tweede helft was Goes iets beter op dreef dan de gasten uit Tilburg. sc ’t Zand deelde wat plaagstootjes uit, maar deze werden bekwaam door de verdedigers van Goes
onschadelijk gemaakt. Toch kon de deze wedstrijd, zowel voor sc ’t Zand als voor Goes, een overwinning opleveren. Het werd meer spannend dan fraai.
In de 70e minuut schoot verdediger Thijs van den Dries van afstand op het doel van de Tilburgers. Onderweg werd de bal nog getoucheerd en daardoor verdween de bal, met een grote boog, over de keeper van sc ’t Zand. De gelijkmaker was een feit.

Alles wees er op dat, ondanks de inzet van beide elftallen, de wedstrijd zou eindigen in een gelijkspel. Maar in blessuretijd, de 93e minuut, ging de ingevallen Sofyan Azzagari, de confrontatie aan met een verdediger en keeper van ’t Zand. Beide waren niet bij machte om de inzet van Sofyan te keren. Op het nippertje werd het dus 3-2 en Sofyan de “matchwinner”, die dan ook door iedereen werd besprongen.
Deze overwinning brengt Goes naar de tweede plaats, achter Nuenen.

Voor de statistieken nog het volgende. Sofina Azzagari en Mart de Kroo kregen beide een gele kaart. Klaas van Hecke kon met een rode kaart de kleedkamer opzoeken.

website GOES

Wedstrijddetails

GOES Minuut SC 't Zand
0  
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!