Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

GOES - Zeelandia Middelburg

Uitslag 8 - 2 (8 - 2)

Datum zondag 31 januari 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

Acht keer konden de supporters van de voetbalvereniging GOES juichen tijdens de derby GOES-Zeelandia/Middelburg.
Na een prima gespeelde wedstrijd van GOES-zijde, zeker het eerste half uur in de eerste helft, stond er na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Leo Uitterhoeve 8-2 op het weer werkende scorebord. In het eerste half uur van deze wedstrijd vielen er maar liefst vier doelpunten allen in het voordeel van GOES.

Teun Rentemeester opende het doelpuntenfestival in de 10e minuut. Hij tikte een corner, genomen door Tim de Winter in één keer binnen. Hierna was het in de 20e minuut de beurt aan Tim zelf. Hij werd diep gestuurd en omspeelde de keeper van Zeelandia/Middelburg, 2-0. Twee minuten later een snelle aanval van de thuisclub en Gert-Jan Tierie schoot de bal beheerst tegen de touwen, 3-0. De koek was nog niet op, want een voorzet werd niet goed weggewerkt door de verdediging van de gasten en Tom de Bonte profiteerde hier dankbaar van, 4-0. Na dit kwartet doelpunten liet GOES, ogenschijnlijk, de teugels wat vieren en konden de Middelburgers een tegendoelpunt scoren en de ruststand op 4-1 bepalen.

Na de thee speelde GOES ook nu weer met de tegenstander, ondanks het sporadisch aandringen van de gasten. GOES had het meeste balbezit en profiteerde daar laat in de tweede helft van. De voor Gert-Jan Tiere ingevallen Ray Kroon legde de keeper van Zeelandia/Middeburg in de luren en kon op zijn gemak, zonder enige tegenwerking, de stand op 5-1 bepalen in de 77e minuut. Ook Jeremy Hubregtse pikte zijn doelpuntje mee. Het was de 79e minuut dat hij op avon-tuur ging en de keeper kansloos liet, 6-1. Natuurlijk was de wedstrijd al lang gespeeld, maar GOES had zin om nog meer doel-punten te scoren en dat gebeurde dan ook. Maar eerst was het nog de beurt aan Zee-landia/Middelburg. Een schitterend genomen vrijtrap, van grote afstand, vloog in de 83e minuut achter Dennis Uijl, 6-2. Tot slot schoot Ray Kroon, in de 84e minuut zijn tweede goal van deze middag binnen, 7-2. De eindstand 8-2 werd bepaald door verdediger Jop Dekker, in blessuretijd schoot hij binnen.

Het was jammer dat het weer niet mee zat, de toeschouwers die deze wedstrijd, om wat voor reden dan ook niet hebben kunnen bijwonen, hebben een waar doelpuntenfestijn gemist. Deze overwinning en het vertoonde spel van GOES, geeft vertrouwen voor de toekomst.

website GOES

Wedstrijddetails

GOES Minuut Zeelandia Middelburg
0  
0  
0  
0  
0  
0  
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!