Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

HBS - HSC '21

Uitslag 4 - 2 (1 - 1)

Datum zondag 6 december 2015 om 14:00

Scheidsrechter Witlox R.

Aantal toeschouwers 600

Wedstrijdverslag

HSC'21 zet nagatieve uitreeks door bij HBS

Verslag Rene waning / hsc21.nl

Uit of thuis spelen is dit seizoen een wereld van verschil voor HSC'21. Terwijl op eigen veld nog niet werd verloren, leverden de uitwedstrijden op een monsterzege bij Sneek na, alleen maar nederlagen op. De wedstrijd bij HBS sloot zich ook aan bij dat rijtje, zodat de Hagenaars de laatste plaats verlieten en HSC'21 ook weer terugzakt in de gevarenzone.

De wedstrijd in Den Haag was er eentje die alle kanten op ging. Twee keer kwam HBS op voorsprong, maar twee keer kwam HSC'21 ook weer terug. Het was de teruggekeerde veteraan Jan Paul Saijs, die HSC'21 uiteindelijk de nekslag uitdeelde en de beslissing forceerde.

HBS begon beter aan het duel en scoorde via een fraaie vrije trap van Ricardo Samoender de 1-0. Langzaam maar zeker kwam HSC'21 beter in de wedstrijd en dat leverde kort voor rust de gelijkmaker op via Bas ter Hogt. In de tweede helft volgde hetzelfde recept. Tjeerd Westdijk zetten de 'Kraaien' vanaf de strafschopstip weer op voorsprong, maar de groenwitten maakten snel gelijk. Joost Exterkate bekroonde zijn eerste basisplaats in de topklasse met zijn eerste competitiedoelpunt.

Het bleek niet genoeg voor een punt. Een kwartier voor tijd kopte Saeijs HBS voor de derde keer op voorsprong en nu kwam HSC'21 ondanks een opportunische slotfase niet terug. Integendeel, in de laatste seconde bepaalde Tjeerd Westdijk de eindstand op 4-2.

Wedstrijddetails

HBS Minuut HSC '21
Ricardo Samoender 18  
Mahjoub Mathlouthi 41  
43   Bas ter Hogt
Tjeerd Westdijk(Penalty) 61  
Willem Six Jasper Roberti 65  
Berend Kaster Mahjoub Mathlouthi 65  
65   Joost Exterkate
Jan-Paul Saeijs 74  
75   Stef Ottink Sjoerd Visschedijk
75   Freek Grondman Erwin Nieuwboer
81   Bas ter Hogt Bas Postma
Noa de Jong Sami Aoulad Said 85  
Tjeerd Westdijk 90 + 3

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!