Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hercules - HSC '21

Uitslag 1 - 1 (1 - 0)

Datum zondag 8 mei 2016 om 14:30

Scheidsrechter Kloeze J. te

Aantal toeschouwers 900

Wedstrijdverslag

Verslag: Rene Waning / hsc21.nl

HSC’21 kon zich in de wedstrijd tegen Hercules een betere, neutrale of slechtere uitgangspositie verschaffen voor het beslissende duel tegen UNA. Het werd uiteindelijk een neutrale, de groenwitten bleven in Utrecht steken op 1-1. Daarmee deed het zichzelf tekort gezien het overwicht en het aantal kansen.

Al drie duels hoefde HSC’21 geen treffer te incasseerden maar tegen Hercules ging het al na drie minuten fout. De Utrechters, die enkel nog voor de eer speelden, scoorden via een uitbraak door Frank Heus. HSC’21 moest zich daarna even bij elkaar rapen, maar ontwikkelde vervolgens een veldoverwicht dat het hele duel zou aanhouden.

Voor rust was Robert Wilens het dichtst bij de gelijkmaker, maar vooral na rust regen de kansen zich aaneen. Onder meer Stef Ottink, Erwin Nieuwboer en Joost Exterkate waren dicht bij, maar alleen Burak Basut wist na een klein uur spelen het net wel te vinden. Hercules moest zich na de snelle openingstreffer vooral beperken tot counteren en werd daarin ook een aantal keer gevaarlijk.

Alles komt nu aan op de allerlaatste wedstrijd. De competitieplanner moet bijna een vooruitziende blik heb gehad toen hij deze wedstrijd op de laatste speeldag plande. De enige twee overgebleven ploegen die in aanmerking komen voor de laatste promotieplaats treffen elkaar op tweede pinksterdag.

Wedstrijddetails

Hercules Minuut HSC '21
Frank Heus 4  
57   Burak Basut
Marciano van Leijenhorst 58  
Kevin Ligtermoet Jordey Buitenhuis 63  
Wesly van Ojen Mart Stokkers 63  
Jaimy Wilken Waddi Ouirzane 67  
74   Jordi van Ek Sjoerd Visschedijk
Floris Burgers 74  
85   Stef Ottink Rick Bouwmeister
87   Leon van Dijk Joost Exterkate

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!