Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hercules - JVC Cuijk

Uitslag 1 - 1 (0 - 0)

Datum zondag 24 april 2016 om 14:00

Scheidsrechter D'Onorio G.

Aantal toeschouwers 350

Wedstrijdverslag

Spanning blijft na gelijkspel in Utrecht

JVC Cuijk had door de uitslagen van de concurrentie zelf in Utrecht bij Hercules een mooie stap kunnen zetten naar de Tweede Divisie, maar ook nu is de ploeg van het trainersduo Straatman / Verbruggen nog in de race, dankzij het 1 – 1 gelijke spel.

De gasten uit Cuijk, zonder de geschorste Chefrino Eind en de geblesseerde Sam Nijpels, begonnen sterk aan de wedstrijd en kregen al in de eerste minuut naar later bleek de beste kans van de wedstrijd. Tot twee keer toe werd de paal geraakt; eerst door Ilias Zaimi en daarna kon ook Boy Visser de terugspringende bal niet de juiste richting geven. Kort daarop waren er goede mogelijkheden voor dezelfde Boy Visser en Shanon Carmelia, maar bij beide kansen greep de Utrechtse doelman uitstekend in. De thuisclub herpakte zich in het tweede deel van de eerste helft, maar meer dan een strak schot dat juist naast het doel van keeper Bart Tinus verdween, leverde dat offensief niet op.

In de tweede helft drong JVC Cuijk sterker aan; echt gevaarlijk voor het Utrechtse doel werd de ploeg echter niet. Door de afwezigheid van spits Chefrino Eind stond Ilias Zaimi in de spits, waardoor het middenveld duidelijk tekort kwam. Een ongelukkig uitgevoerde sliding van Robin Custers binnen het zestienmeter gebied, werd bestraft met een strafschop die in de zestigste minuut hoog achter Bart Tinus werd binnengeschoten. Voor het trainersduo van JVC Cuijk was dat het sein om Alexander Prent en Cayfano Latupeirissa in het veld te brengen voor Rik Renirie en Robin Custers. Met de komst van Jorrit Ritzen in de voorste linie kwam de thuisclub zwaar onder druk te staan. Toen kort voor tijd een Hercules speler de bal op de eigen doellijn met de hand speelde, leverde dat voor JVC Cuijk ook een strafschop op. Ilias Zaimi bleef koel en benutte de penalty; 1 – 1.

website JVC Cuijk

Wedstrijddetails

Hercules Minuut JVC Cuijk
Osarugue Solace Uyi Olaye Loed Keizer 46  
Thomas Reynaers(Penalty) 66  
68   Robin Custers Alexander Prent
68   Rik Renirie Cayfano Latupeirissa
69   Robin Custers
Waddi Ouirzane 87  
Rob Rietveld 88  
88   (Penalty) Ilias Zaimi

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!