Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hercules - VVSB

Uitslag 0 - 3 (0 - 0)

Datum zondag 8 november 2015 om 14:00

Scheidsrechter Hof M.

Aantal toeschouwers 500

Wedstrijdverslag

VVSB weet eindelijk weer wat winnen is

Sinds 27 september wist VVSB geen wedstrijd meer te winnen voor de competitie. In de wedstrijd tegen Hercules brachten de Noordwijkerhouters daar verandering in. Met een prima uitzege werd er ook een tijd van doelpuntloosheid doorbroken. Giovialli Serbony zorgde voor de eerste twee doelpunten. Invaller Stijn van der Slot zorgde voor het slotakkoord.

Tommy Bekooij kon weer rekenen op een basisplaats, dit ging ten koste van Tomas Tavilla. Trainer Wilfred van Leeuwen was geschorst voor de wedstrijd tegen Hercules door zijn rode kaart in het bekerduel tegen Heinenoord. Assistenten Hein Leliveld en Werner Kooistra namen de honneurs waar.

In het begin van de eerste helft viel er weinig te gebeuren voor beide doelen. VVSB was wel iets sterker, maar kon moeilijk door de verdediging van Hercules heen voetballen. De eerste mogelijkheid van de wedstrijd kwam op naam van Jelmer Vijlbrief. De vleugelverdediger van VVSB snelde langs de linkerkant van het veld en dook op voor het doel van Hercules. De inzet van Vijlbrief werd gekeerd door doelman Jarno de Jonge. Na deze kans werd VVSB gevaarlijker en konden Tommy Bekooij en Vladimir Jozic VVSB op voorsprong schieten, echter stond het vizier nog niet helemaal op scherp.

Vlak voor rust was het Frans van Niel die uit een korte corner op de lat schoot. Vlak na de rust was het diezelfde Van Niel die de paal raakte na het afleggen van Maikey Parami. Één minuut later stond Bekooij alleen voor doelman De Jonge. De doelman van Hercules won het duel en keerde dus de inzet van de aanvaller. VVSB kwam dus furieus uit de kleedkamer en dit resulteerde uiteindelijk ook in een doelpunt. Wesley van Ojen speelde de bal te kort terug op zijn doelman, waardoor Giovialli Serbony er tussen kon komen. De spits omspeelde de doelman en zorgde met een schuiver voor de 0-1 voor VVSB.

VVSB bleef gevaarlijker en had met Peet van der Slot en Bekooij goede kansen om de score uit te breiden. Tien minuten voor tijd viel de 0-2. Uit een ingooi belandde de bal bij Serbony, die zijn directe tegenstander omspeelde. Oog in oog met de doelman rondde de spits de bal goed af in de lange hoek. Een paar minuten later sneed Parami door de verdediging van Hercules heen, aanvoerder Rob Rietveld trok aan de noodrem wat hem een rode kaart kostte. In de slotminuut van de wedstrijd werd de score nog naar 0-3 gebracht. Een goede steekbal van Tim de Rijk kwam terecht voor de voeten van Parami, die de bal laag op Stijn van der Slot schoot. De invaller schoot koelbloedig de 0-3 binnen.

Tekst: Stefan van den Burg (VVSB)

Wedstrijddetails

Hercules Minuut VVSB
Daan van Benthem Loed Keizer 29  
Roy Kelder Tyrone Fonfille 46  
Francis van Rooij 55  
55   Vladimir Jozic
59   Giovialli Serbony
67   Vladimir Jozic Tim de Rijk
Enfernee Antonius Osarugue Solace Uyi Olaye 78  
80   Giovialli Serbony
81   Giovialli Serbony Stijn van der Slot
Rob Rietveld 83  
86   Tommy Bekooij Tomas Tavilla
89   Stijn van der Slot

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!