Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hollandia - Alverna

Uitslag 3 - 0 (1 - 0)

Datum zondag 20 september 2015 om 14:00

Scheidsrechter Horn E. ten

Aantal toeschouwers 250

Wedstrijdverslag

Hollandia geeft Alverna geen kans in het Julianapark

door Peter van Lobberegt (Hollandia)

Voor de mannen van trainer Jan Pruijn was het in het Hoornse Julianapark geen beginnen aan, twintig minuten was het op het middenveld gelijkwaardig aan Hollandia. Echter van enige gevaar voor het doel van Nick van Santen was geen sprake door dat de hechte verdediging van Hollandia met een gemiddelde leeftijd van 22 jaar als een huis stond.
De eerste helft was een vrij vlakke vertoning met een sterker Hollandia dat enkele malen via Luuk Purvis gevaarlijk voor het doel van Bart van de Beek kwam. Hollandia bleef knap de combinatie zoeken en gaf verdedigend geen enkele kans weg. Toch duurde het nog ruim een half uur dat Hollandia het overwicht kon verzilveren. Na knap werk van Bart Spil was het Luuk Purvis die de 1-0 aantekende. Na enig oponthoud omdat het doel niet helemaal ongeschonden uit de strijd kwam werd er niet meer gescoord.
De tweede helft was nog geen minuut oud toen Robin Schaaf na een sterke actie van Luuk Purvis de 2-0 op het scorebord bracht. Hollandia bleef domineren en wachtte rustig af met langdurig balbezit op kansen. Deze kwam ruim een kwartier na de tweede treffer, weer was het Luuk Purvis die na een knappe solo door Roy van Ottele binnen het strafschopgebied onderuit werd gehaald. De uitstekend leidende scheidsrechter ten Horn wees naar de stip en gaf Roy Ottele binnen tien minuten zijn tweede gele kaart met een enkele reis naar de kleedkamer. Robin Schaaf benutte koelbloedig de toegekende strafschop en bracht met zijn tweede treffer vanmiddag de stand op 3-0. Hollandia speelde de wedstrijd volwassen uit met veelvuldig balbezit en hard werken, het liet op de aanwezige supporters een uitstekende indruk achter.

Wedstrijddetails

Hollandia Minuut Alverna
Luuk Purvis 34  
Robin Schaaf 46  
55   Roy van Ottele
60   Bart van de Beek Niek van Ginkel
62   Gaetan Klaassen
65   Gaetan Klaassen Theo Dams
65   Roy van Ottele
Robin Schaaf(Penalty) 66  
Stefan Dol Robin Schaaf 68  
70   Björn Arts Martijn de Groot
Milco Leijen Luuk Purvis 73  
76   Johnny Dobson
Jim Roodhof Lars Weistra 80  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!