Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hollandia - Juliana '31

Uitslag 2 - 2 (2 - 0)

Datum zondag 13 december 2015 om 14:00

Scheidsrechter Elzen F.M.L van den

Wedstrijdverslag

Wedstrijd met twee gezichten in het Julianapark.

Peter van Lobberegt

Hollandia speelde vanmiddag tegen de koploper Juliana’31 een superieure eerste helft nadat het eerst in de tweede minuut was wakker geschut door een enorme kopkans van de ploeg uit Malden. Hollandia stormde met snelle combinaties door de verdediging van Juliana’31, in de 6e minuut was het de vandaag onhoudbare Luuk Purvis die een knappe combinatie met Lars Weistra knap afrondde en daarmee doelman Mitchell de Kluis passeerde. Zeven minuten later was het Lars Weistra die met een prachtige lob de stand op 2-0 bracht. Juliana’31 herpakte zich en kreeg zowaar kansjes, Nick van Santen hield bekwaam zijn doel schoon, ook Nick de Wit kopte nog een bal van de doellijn. Luuk Purvis was in de 30e minuut dicht bij de 3-0 echter de paal stond de treffer in de weg.
De tweede helft ging Juliana’31 vanuit een versterkte verdediging de lange bal hanteren en daarmee de Hollandia verdediging onder druk te zetten.
Weer was het Nick de Wit die zijn doelman moest bijstaan op de lijn. Een opportunistisch Juliana’30 won de slag op het middenveld en haalde daarmee het combinatievoetbal uit Hollandia. Uit een corner in de 62e minuut wist Milco Leijen voor de tweede maal het aluminium te raken. Hollandia dat met veel kunst en vliegwerk de nul trachtte te houden moest toch in de 71e minuut capituleren, met een kopbal Daley Hoogakker de aansluittreffer op het scorebord. Hollandia probeerde de bakens te verzetten maar moest in de 77e minuut na een grove charge Luuk Purvis missen. Het onvermijdelijke, de gelijkmaker, werd in de 86e minuut gescoord door Sam Niland en daar was uiteraard de koploper bijzonder blij mee. Hollandia achterlatend met een kater gezien het spelbeeld in de eerste helft.

Wedstrijddetails

Hollandia Minuut Juliana '31
Luuk Purvis 6  
Lars Weistra 14  
39   Daley Hoogakker
Milco Leijen 42  
46   Tomas Hendriks Rick van Beijnen
46   Max Beissel Michel van Veen
Nick van Santen 50  
72   Daley Hoogakker
73   Jeroen Meijers
75   Maarten Bosch
Bilal el Abdouni Luuk Purvis 77  
85   Sam Niland
90   Sam Niland Menno Scholten

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!