Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Hollandia - Silvolde

Uitslag 1 - 1 (1 - 0)

Datum zondag 10 april 2016 om 14:00

Scheidsrechter Mohammed M.

Wedstrijdverslag

Hollandia – Silvolde na een aantrekkelijk duel onbeslist (1-1)

Verslag: Peter van Lobberegt

Hollandia speelde vanmiddag een uiterst sterke eerste helft tegen de ploeg van trainer Scott Calderwood. De tweede helft was het fysiek sterkere Silvolde de gevaarlijkste ploeg met opportunistisch voetbal werd de defensie van Hollandia onder druk gezet.

De eerste helft was acht minuten oud toen Luuk Purvis, na een fantastische pass van Oussama Ahrouch, de bal snoeihard achter de uitstekende doeman Marco Olthuis in het net liet ploffen. Met sterk spel werd goed druk gezet en liet het Silvolde niet of nauwelijks tot voetballen komen. Hollandia kreeg in deze fase van de wedstrijd enkele kansen maar deze werden door de Silvolde doelman gestopt of deze kansen werden niet benut. Met een 1-0 voorsprong werd de rust gehaald.

De tweede helft ging Hollandia op jacht naar de 2-0, maar vergat definitief de trekker over te halen. Met kansen voor Robin Schaaf (lobje) en Oussama Ahrouch (alleen voor de keeper) en in de blessuretijd Boyd Mak (kopbal). In de 81e minuut nadat Invaller Dion Teloh de stand op 1-1 had gebracht werd het voor de Hollandia supporters de resterende minuten billen knijpen. Doch de Hollandia verdediging hield goed stand en met enkele knappe reddingen van Nick van Santen bleef het in het Julianapark 1-1.

Wedstrijddetails

Hollandia Minuut Silvolde
Luuk Purvis 8  
Piet Blokdijk Bart Groot 52  
Mirko Boukens Luuk Purvis 66  
73   Mike van Aken
73   Wesley Althoff Donnes Starink
73   Giel Driever Brian Hogeweide
75   Bram van Dooren
79   Bertroy Navis Dion Teloh
Boyd Mak Mark Zwagerman 81  
81   Dion Teloh

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!