Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

HSC '21 - EVV

Uitslag 2 - 0 (1 - 0)

Datum zondag 13 december 2015 om 14:30

Scheidsrechter Thijs E.P.W.

Aantal toeschouwers 450

Wedstrijdverslag

HSC'21 vastberaden naar zege op EVV

Er moest gewonnen worden zondag tegen EVV. Het was te zien dat HSC’21 daarvan doordrongen was en door de vastberadenheid die de ploeg toonde werd dat ook gerealiseerd. De zoals altijd taaie tegenstander werd niet negentig minuten lang met goed voetbal bestreden, maar wel met veel overtuiging. Daarom was de 2-0 overwinning over negentig minuten bezien dik verdiend.

HSC’21 begon scherp en overtuigend aan het duel, maar kon dat ondanks enkele dreigende momenten nog niet verzilveren. EVV was zelfs als eerste dicht bij een treffer maar Julien Clout kopte op de lat. Dat was achteraf bezien ook de beste kans voor de bezoekers, die tegenover de sterk opererende HSC-verdediging vrijwel machteloos stond.

De treffer na een kwartier spelen bleek achteraf bezien dan ook eigenlijk al de beslissing. Na een goede aanval zette Stef Ottink scherp voor en deze werd door Joep op den Kamp achter zijn eigen doelman Vercruysse gelopen. Het doelpunt deed het spel van HSC’21 overigens geen goed. Het werd slordiger en rommeliger, waardoor EVV toch weer wat meer in de wedstrijd kon komen.

Kort na rust bekroonde Stef Ottink een fraaie actie met een doeltreffende diagonale schuiver, waarmee HSC’21 op rozen zat. Het gaf de thuisclub de gelegenheid de tegenstander een koekje van eigen deeg te geven. Het gunde EVV de bal en nodigde de Limburgers uit de komen. Die wisten daarmee echter nauwelijks raad en HSC’21 had in de counter het duel al eerder kunnen en moeten beslissen.

Toen Jordi van Ek van de kwistig met kaarten strooiende scheidsrechter Thijs zijn tweede gele prent kreeg voorgeschoteld dreigde het nog even spannend te worden, maar EVV creëerde behalve wat dreiging geen enkele serieuze kans. De o zo belangrijke zege kwam voor HSC’21 dan ook geen moment in problemen.

website HSC '21

Wedstrijddetails

HSC '21 Minuut EVV
14   (Eigen doelpunt) Joep op den Kamp
Jordi van Ek 31  
34   Michele Zotti
Stef Ottink 50  
61   Michele Zotti Remy Joosten
Burak Basut 63  
67   Aron Gielen Bryan Simons
67   Tomas Overhof Nico Czichi
Bas Postma Joost Exterkate 71  
Jordi van Ek 73  
Erwin Nieuwboer Stef Ottink 76  
Sjoerd Visschedijk Rick Bouwmeister 86  
Freek Grondman 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!