Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

HSC '21 - FC Lienden

Uitslag 1 - 1 (0 - 1)

Datum zondag 29 november 2015 om 14:30

Scheidsrechter D'Onorio G.

Aantal toeschouwers 350

Wedstrijdverslag

HSC'21 verzuimt te winnen tegen FC Lienden

Verslag Rene Waning / hsc21.nl

Het scorebord gaf twee ééntjes aan na negentig minuten voetbal in steeds moeilijker omstandigheden. Normaal gesproken zou dat tegen een tegenstander van het kaliber FC Lienden tot tevredenheid leiden, maar nu was na afloop het algemene gevoel anders. HSC’21 had verzuimd de volle winst te pakken tegen de regerend landskampioen bij de amateurs.

De thuisclub begon sterk had noteerde al binnen een minuut de eerste goede kans, maar Rick Bouwmeister strandde op Jan Schimmel. Na acht minuten was het plotseling raak aan de andere kant. Jefrrey Brammer tastte in het luchtledige bij een corner, waarna het voor Vincent Verheul een makkie was de 0-1 binnen te werken.

Normaal gesproken is het dan al snel een kansloze missie tegen FC Lienden, want die ploeg staat erom bekend de linies goed gesloten te kunnen houden. HSC’21 had ook even tijd nodig zich te herpakken, maar pakte gaandeweg toch weer meer het initiatief. Een inzet op de paal van Cenk Uguz was de grootste kans voor rust.

Met de steeds hardere wind tegen werd het er na rust niet makkelijker op, maar HSC’21 ging het beste om met de omstandigheden. Lienden werd terug gedrongen, maar gaf aanvankelijk geen krimp. Na een uur viel de dik verdiende gelijkmaker. Een knappe één-twee tussen Kelvin Veensma en Cenk Uguz werd door eerstgenoemde met een droge schuiver afgerond. Lienden hing in de fase daarna in de touwen, maar de mooiste aanval van de middag werd jammerlijk gemist, Stef Ottink schoot over.

In het laatste deel van de wedstrijd werd het spel weer wat rommeliger, maar HSC’21 behield voortdurend de controle. Er kwam nog één dot van een kans, maar invaller Sjoerd Visschedijk schoot oog in oog met Jan Schimmel naast.

Wedstrijddetails

HSC '21 Minuut FC Lienden
8   Vincent Verheul
Kelvin Veensma 59  
63   Mark Fennebeumer Mo Ajiach
Sjoerd Visschedijk Bas Postma 65  
67   Vincent Verheul Fathi Ben Ahmed
84   Mo Bendadi Anssu Sani Camara
Erwin Nieuwboer Bas ter Hogt 87  
Koen Garritsen 90  
90   Anssu Sani Camara

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!