Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

HSC '21 - JVC Cuijk

Uitslag 1 - 1 (0 - 1)

Datum zondag 27 september 2015 om 14:30

Scheidsrechter Bijl E.R.

Aantal toeschouwers 400

Wedstrijdverslag

Verslag Rene Waning / hsc21.nl

Zoals Eredivisieclubs moeite hebben om na een Europese wedstrijd het weekend erop weer scherp te zijn, zo hadden HSC'21 en JVC Cuijk last van stroefheid in de benen en tussen de oren na een bekerintermezzo. Het gevolg was een zouteloze wesdstrijd, waarin vooral heel veel fout ging. HSC'21 kon dus het momemntum na de 7-0 op Sneek en de heroische strijd tegen Go Ahread Eagles niet vasthouden. De teams deelden de punten en dat was gezien het spelbeeld de juiste uitslag.

De blik op de ranglijst was even slikken na afloop. Bij een overwinning had HSC'21 namelijk op de aan het eind van het seizoen zo vurig gewenste zevende plek gestaan. Nu rest plek 12. De verschillen zijn dus nog klein en eerlijk is eerlijk, een overwinning was teveel van het goede geweest voor HSC'21. Beide teams bakten er namelijk niet veel van op het Scholtenhagen. Zowel in de beleving als in de uitvoering was het onder de maat. De wijze waarop JVC Cuijk aan de voorsprong kwam was tekenend: een te korte terugspeelbal van Jordi van Ek werd onderschept, waarna Chefrino Eind de Brabanders op voorsprong kon zetten.

HSC'21 slaagde er maar matig in na rust de bakens te verzetten. De ploeg drong wel wat meer aan, maar het bleef allemaal te slordig om JVC Cuijk te verontrusten. Toch viel de gelijkmaker uit één van de schaarse vloeiende aanvallen. Een mooi aangesneden pass van Kelvin Veensma van achteruit werd door Rick Bouwmeister knap verlengd over doelman Bart Tinus heen. Daarmee was de koek wel zo'n beetje op.

Robert Wilens hield al helemaal geen goede herinneringen over aan de wedstrijd. Hij was koud ingevallen toen hij onder het grote lijf van doelman Bart Tinus terecht kwam en als gevolg daarvan de wedstrijd niet verder kon vervolgen.

Wedstrijddetails

HSC '21 Minuut JVC Cuijk
23   Chefrino Eind
24   Jorrit Ritzen
Jordi van Ek 57  
59   Chefrino Eind
Cenk Uguz 62  
Robert Wilens Bas Postma 62  
Rick Bouwmeister Jordi van Ek 62  
Rick Bouwmeister 70  
Koen Garritsen Robert Wilens 71  
78   Rik Renirie Boy Visser
89   Cayfano Latupeirissa Frank Hol

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!