Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

HSC '21 - Magreb '90

Uitslag 3 - 1 (2 - 1)

Datum zondag 8 november 2015 om 14:30

Scheidsrechter Gast de T.

Aantal toeschouwers 600

Wedstrijdverslag

HSC'21 op wilskracht langs Magreb'90

Verslag Rene Waning /hsc21.nl

Het kwam goed uit dat er instuif was in de kantine zondag, want de stemming zat er door de 3-1 overwinning van de groenwitten op Magreb’90 sowieso al goed in. De zeperd tegen De Treffers werd op de juiste wijze weggespoeld en het belang van de overwinning werd duidelijk door een blik op de ranglijst. Winst of verlies was gisteren het verschil tussen plaats 8 of plaats 13 op de ranglijst.

De winst op Magreb’90 kwam tot stand op basis van wilskracht. De Utrechters – gesteund door veel meegereisde fans – hebben een aantal zeer ervaren en individueel sterke spelers. Dat werd in de openingsfase duidelijk. Magreb begon sterk en opende ook al binnen het kwartier de score. Een mooie aanval werd met het hoofd afgerond door Yasin Ouja.

HSC’21 rechtte daarna echter de rug en knokte zich terug in de wedstrijd, daarbij gesteund door een snelle gelijkmaker. De actieve en sterk spelende Rick Bouwmeister speelde zich vrij en schoot raak via de wat grabbelende handen van Michiel Belhadj. HSC’21 liet er vervolgens geen gras over groeien en dicteerde de wedstrijd. Met opnieuw wat hulp van de verdediging werd het nog voor rust 2-1. Een foute pass werd onderschept door Stef Ottink die na een mooie solo Bas Postma vond. De spits schoot droog raak.

Na rust hoopte HSC’21 de wedstrijd te beslissen, maar Magreb’90 beet fel van zich af. HSC’21 had het lastig met de Utrechtse aanvallers, maar wist de voorsprong te behouden. Een perfect uitgevoerde counter zorgde een kwartier voor tijd voor opluchting. Rick Bouwmeister ging er op links vandoor, bediende Postma die met een subtiel passje Bas ter Hogt alleen voor Belhadj zette. Ter Hogt aarzelde niet en schoot gedecideerd de 3-1 binnen, waarmee het duel gespeeld was.

Wedstrijddetails

HSC '21 Minuut Magreb '90
0   Ismael Sardi
0   Emilio Samseij
12   Yassin Ouja
Rick Bouwmeister 17  
Bas Postma 34  
58   Yassin Ouja Ismail Ouaddouh
Cenk Uguz 61  
68   Hamza Mahdad Rachid Boukhoubza
Bas ter Hogt 74  
76   Moussa Kalisse Christian Gandu
Caglar Uguz Cenk Uguz 80  
Caglar Uguz 83  
85   Ismael Sardi
Yeftha Nyamsangya Stef Ottink 86  
Kelvin Veensma Leon van Dijk 87  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!