Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

HSC '21 - TEC

Uitslag 0 - 2 (0 - 0)

Datum zondag 31 januari 2016 om 14:30

Scheidsrechter D'Onorio G.

Aantal toeschouwers 400

Wedstrijdverslag

HSC'21 vergeet zichzelf te belonen tegen TEC

Verslag Rene Waning / hsc21.nl

Het was aanhaken of voorlopig afhaken in de strijd om de bovenste zeven plaatsen voor HSC'21 zondagmiddag. het werd afhaken en dat kon de ploeg vooral zichzelf verwijten. Met name voor rust kregen de groenwitten kansen genoeg te scoren. TEC liet na rust zien hoe het wel moet en pakte de winst. HSC'21 dreigt daardoor in het niemandsland tussen de promotie- en degradatieplaatsen verzeild te raken.

HSC'21 begon sterk aan de wedstrijd en drukte TEC direct terug. De Tielnaren gingen daardoor fouten maken en daarvan had Joost Exterkate al na drie minuten moeten profiteren. De spits treuzelde echter te lang. Ook Bas ter Hogt - de laatste weken zo goed op dreef - kreeg twee dotten van kansen om de score te openen en verder was HSC'21 het meest dreigend, al werd het spel na de sterke openingsfase rommeliger. Dat er voor rust niet werd gescoord mocht feitelijk de wonder heten.

Na rust kwam TEC een stuk verbetener voor de dag. HSC'21 werd vroeg afgejaagd en daardoor dwong het fouten af bij de thuisclub. Het zorgde voor een aantrekkelijke wedstrijd in een hoog tempo met veel kansen voor beide teams. De beste kansen waren echter gaandeweg steeds meer voor TEC, dat over een aantal bijzonder handige en technisch vaardige aanvallers beschikt. Na een uur gebeurde wat al in de lucht hing: Jip Bartels benutte een rebound, nadat Barmmer een schot van TEC maar half kon keren. Een fout van invaller Bas Postma besliste het duel, Kurtley de Windt profiteerde dankbaar.

HSC'21 was niet meer bij machte de wedstrijd nog spannend te maken. Ook drie verse krachten konden het tij niet meer keren en geen moment kon de thuisclub aanspraak maken op de aansluitingstreffer. Het was pas de eerste thuisnederlaag van HSC'21 dit seizoen, dat daarmee inmiddels zeven punten achterstand heeft op de zevende plek, die een eind verder uit zicht is geraakt.

Wedstrijddetails

HSC '21 Minuut TEC
63   Jip Bartels
Bas Postma Joost Exterkate 68  
72   Daoud Bousbiba Joël Sanaky
74   Kurtley de Windt
Sjoerd Visschedijk Dion Hartgerink 76  
Yeftha Nyamsangya Rick Bouwmeister 82  
84   Kurtley de Windt Walter Kiomegni
Erwin Nieuwboer 87  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!