Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Juliana '31 - Alcides

Uitslag 4 - 1 (3 - 0)

Datum zondag 6 december 2015 om 14:00

Scheidsrechter Werff R.C.P. van der

Wedstrijdverslag

Juliana'31 herpakt zich en wint van Alcides

Juliana'31 heeft zich knap herpakt na het debacel in Oldenzaal. In een goede eerste helft was Juliana'31 nog te lief voor Alcides, het stond toen slechts 3-0. De tweede helft maakte Juliana'31 het zichzelf erg lastig door de lijn van de eerste helft niet door te trekken. De ploeg van Brehler incasseerde nog een tegentreffer maar kwam ook nog tot scoren.
De rood-gele begonnen met zes spelers uit de eigen jeugd aan de wedstrijd. Bij vlagen was de eerste helft zeer goed. Eerste kans was voor Niland maar oog om oog met doelman Van Wegen faalde de buitenspeler. Kort daarna was het toch raak, Op den Camp controleerde een afgeslagen bal en schoot knap raak. Kort daarna was het weer raak, Meijers onderschepte de bal en speelde Niland de diepte in. Niland liet zijn tegenstander de hakken zien en gaf de bal voor op Van der Laan die de 2-0 binnen schoot. Voor rust scoorde Van der Laan ook de 3-0.
De tweede helft was beduidend minder van de Maldense kant. Alcides probeerde het wel maar was niet bij machten echt gevaarlijk te worden. Toch scoorde Alcides nog, door een fout in de defensie bij Juliana'31 kon Kadir Usta vrij intikken. Wouter op den Camp wist in de 90ste minuut toch nog te de vierde van de middag er in te schieten.
Al met al een knappe overwinning van Juliana'31, dat door de nederlaag van Quick'20 weer alleen aan kop staat. De Oldenzalers hebben nog wel een wedstrijd in te halen. Volgende week speelt Juliana'31 haar laatste wedstrijd van 2015, het gaat dan op bezoek bij Hollandia in Hoorn.

website Juliana '31

Wedstrijddetails

Juliana '31 Minuut Alcides
Sam Niland 4  
Wouter op den Camp 12  
Jordie van der Laan 19  
Jordie van der Laan 37  
46   Bart Takens Harm-Jan Stuiver
46   Roy Visscher Jari Mooij
Jeff van Veen 60  
69   Jari Mooij
Michel van Veen Sam Niland 70  
75   Yannick Kaluzi Kevin Schmidt
Menno Scholten Daley Hoogakker 80  
83   Kadir Usta
85   Bas van Wegen
Wouter op den Camp 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!