Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Juliana '31 - Alverna

Uitslag 1 - 0 (1 - 0)

Datum zondag 24 januari 2016 om 14:00

Scheidsrechter Bierings J.

Wedstrijdverslag

Juliana'31 blijft in spoor van koploper

Juliana'31 heeft de streekderby met 1-0 gewonnen van Alverna. Een penalty van Jeroen Meijers was beslissend. Het was een meer spannende dan goede wedstrijd op De Broeklanden met weinig echte kansen maar Juliana'31 heeft haar ongeslagen status op eigen veld weten te behouden.
In de tiende minuut werd Hoogakker diep gestuurd, doelman Van de Beek kwam ver uit zijn doel en kwam in botsing met de aanvaller van Juliana'31. De scheids wees resoluut naar de stip, Meijers schoof de bal in de rechter hoek terwijl Van de Beek naar links dook, 1-0. Veel grote kansen waren er niet voor beide ploegen, eerste echte kans voor Alverna kwam pas vlak voor het rustsignaal. Gaeten Klaassen schoot de bal over het doel van De Kluis.
In de tweede helft bleven de Maldenaren hard werken. Alverna ging met wat meer risico spelen waardoor er wat meer ruimte kwam op het middenveld. Juliana'31 verzuimde daar echter gebruik van te maken. Keer op keer maakte de rood-gele verkeerde keuzes en zo bleef de wedstrijd spannend. Echt grote kansen heeft Alverna niet weten te creëren, doelman De Kluis is nooit echt in de problemen gekomen.
Juliana'31 blijft dus in het spoor van koploper Be Quick 1887, dat een ruime overwinning boekte op MSC (8-1). Volgende week gaat Juliana'31 op bezoek bij MSC, dat getergd zal zijn om de grote oorwassing van vandaag goed te maken.

website Juliana '31

Wedstrijddetails

Juliana '31 Minuut Alverna
9   Bart van de Beek
Jeroen Meijers(Penalty) 10  
46   Martijn de Groot Hamdi Tasci
Daley Hoogakker 52  
58   Theo Dams
75   Gaetan Klaassen Björn Arts
Jeff van Veen Daley Hoogakker 77  
Michel van Veen 81  
81   Sven van Gelder Glenn Muller
Khalid el Haddouti Sam Niland 82  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!