Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Juliana '31 - de Bataven

Uitslag 6 - 2 (2 - 1)

Datum zondag 6 september 2015 om 14:00

Scheidsrechter Erkens B.

Wedstrijdverslag

Effectief Juliana'31 wint seizoen ouverture

Juliana'31 begint fantastisch aan de Hoofdklasse C. De Bataven werd op eigen veld met 6-2 verslagen. Voor de Maldenaren scoorde op den Camp, van der Laan, Hoogakker, Niland (2x) en Bosch. De ploeg van Arnold Brehler kent daarmee een uitstekende start na een wisselvallige voorbereiding.

Vorige week zag het er een stuk minder rooskleurig uit voor Juliana'31. Er werd met 5-2 verloren bij RKSV Minor en het voetbal was niet goed. Drie trainingen verder lijkt Juliana'31 helemaal herboren. Beste kansen in het eerste half uur waren voor Juliana'31, maar onder andere Niland verzuimde om een op een met doelman Wels te scoren. In de 18e minuut was het dan toch raak via Wouter op den Camp. Kort daarna maakte De Bataven gelijk via Aarntzen. Tien minuten later kwam Juliana'31 op een 2-1 voorsprong via van der Laan, dat is tevens de ruststand.

In de tweede helft weet De Bataven al in de 57e minuut op gelijke hoogte te komen. Een minuut later is het echter al weer raak. De goed spelende Daley Hoogakker wipte de bal subtiel over doelman Wels. Toen leek er iets te knakken bij de ploeg uit Gendt. Niland scoorde twee prachtige doelpunten in de 70e en 76e minuut. Maarten Bosch maakte in de 81e minuut het halve dozijn compleet. 6-2 bleek tevens de eindstand.

Een goed begin is het halve werk wordt vaak gezegd. Juliana'31 kan mogelijk de goede wedstrijd een gevolg geven volgende week zondag in en tegen Alverna. Aftrap 14.00 uur.

Luc te Riele (Juliana '31)

Wedstrijddetails

Juliana '31 Minuut de Bataven
Wouter op den Camp 18  
21   Rob Aarntzen
Jordie van der Laan 33  
Aleksandar Lejic Tomas Hendriks 46  
57   Gertie Rikken
Daley Hoogakker 58  
Sam Niland 70  
Sam Niland 76  
Khalid el Haddouti Daley Hoogakker 78  
Maarten Bosch 81  
Michel van Veen Sam Niland 83  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!