Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Juliana '31 - Dieze West

Uitslag 8 - 1 (5 - 0)

Datum zondag 14 februari 2016 om 14:00

Scheidsrechter Keijl G.

Wedstrijdverslag

Makkelijke middag Juliana'31 tegen Dieze West

Juliana'31 heeft deze Valentijnsdag aan klantenbinding gedaan. Ook al werd er niet altijd even goed gevoetbald, er werd maarliefst acht keer gescoord. Van der Laan scoorde er drie, Op den Camp twee, Michel van Veen twee en aanvoerder Jeff van Veen wist doel te treffen. Juliana'31 blijft ondanks de ruime overwinning op een derde plek staan. Er waren veel wedstrijden afgelast.
Het was hondenweer op De Broeklanden. Natte sneeuw en een kleine 2 graden zorgde voor beroerde weersomstandigheden. Dat weerhield Juliana'31 er niet van om meteen volle bak te gaan. Binnen het half uur had Juliana'31 er drie in liggen. Michel van Veen opende de score, voor open doel faalde hij niet en schoof de 1-0 binnen. Vervolgens zorgde Van der Laan voor de 2-0 en 3-0. Wouter op den Camp en Michel van Veen maakte er 5-0 voor rust.
Na rust probeerde de Maldenaren op dezelfde voet door te gaan. Jeff van Veen wist in de 56e minuut de 6-0 binnen te koppen. In de 63e minuut deed Dieze West iets terug, Hafid Lahzal schoof de bal achter doelman De Kluis. Van der Laan schoot kort daarop de 7-1 binnen nadat hij de bal schitterend uit de lucht plukte. Op den Camp zorgde met een kopbal voor de 8-1. Vervolgens verzuimde Juliana'31 de score verder uit de breiden. Onder andere El Haddouti raakte nog de lat.
Met deze overwinning blijft Juliana'31 in het spoor van Be Quick 1887, dat niet in actie kwam door de sneeuw. Juliana'31 blijft op een derde plaats. Volgende week gaat Juliana'31 op bezoek bij Silvolde, dat dit weekend eigenlijk de tegenstander van Be Quick 1887 was.

website Juliana '31

Wedstrijddetails

Juliana '31 Minuut Dieze West
Michel van Veen 18  
Jordie van der Laan 23  
Jordie van der Laan 26  
Wouter op den Camp 39  
Michel van Veen 44  
46   Wahid Shimeri Jeffrey de Nooijer
46   Tom IJzerman Ginaro van Deventer
Jeff van Veen 53  
Jordie van der Laan 55  
Menno Scholten Michel van Veen 60  
Khalid el Haddouti Sam Niland 60  
63   Hafid Lahzal
Wouter op den Camp 69  
85   Ginaro van Deventer

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!