Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Juliana '31 - Hollandia

Uitslag 2 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 24 april 2016 om 14:00

Scheidsrechter Midden A.J.F.

Wedstrijdverslag

Juliana31 wint 'gelukkig' van Hollandia

Juliana'31 heeft wederom thuis gewonnen, ditmaal werd Hollandia aan de zegekar geregen. De wedstrijd die meer spannend dan goed was, werd pas laat beslist door een penalty van Meijers. In de negentigste minuut was het Hoogakker die voor de eindstand 2-0 tekende. Hierdoor heeft Juliana'31 alles in eigen hand wat betreft het kampioenschap volgende week, dan gaat de ploeg op bezoek bij De Bataven.
De eerste helft begon moeizaam voor Juliana'31, zoals verwacht werkte Hollandia vanuit een sterke defensie. Juliana'31 kwam er maar weinig doorheen, zeker in de eerste fase had Juliana'31 het erg moeilijk. In de tweede fase kreeg Juliana'31 iets meer de controle, maar dat leverde geen grote kansen op. De Maldenaren kwamen erg goed weg in de 36e minuut, toen de doorgebroken Purvis werd vastgehouden, scheidsrechter Midden zag er niets in en wuifde elke vorm van protest weg.
De tweede helft begon spectaculair, zowel Juliana'31 als Hollandia kregen in de eerste minuten twee honderd procent kansen. Er werd niet gescoord en de wedstrijd leek op een 0-0 aan te komen. Tot de 76e minuut, toen werd Op den Camp neergehaald in het zestien meter gebied en Midden wees resoluut naar de stip, Meijers benutte het buitenkansje. In de negetigste minuut scoorde Hoogakker de 2-0 op aangeven van Michel van Veen. De zege was veilig.
Door de overwinning kan Juliana'31 volgend weekend kampioen worden in Gendt. De ploeg van Brehler heeft alles in eigen hand. Er rijden supportersbussen naar Gendt, de flyer hiervoor kan je vinden op onze bekende kanalen. Wij hopen dat iedereen massaal naar Gendt komt om Juliana'31 aan te moedigen, want ook de wedstrijd in Gendt is niet zo maar gewonnen.

website Juliana '31

Wedstrijddetails

Juliana '31 Minuut Hollandia
63   Ferdy Kaleveld
73   Robin Schaaf Mirko Boukens
Jeroen Meijers(Penalty) 75  
75   Lars Weistra
Michel van Veen Sam Niland 76  
Jordie van der Laan 85  
86   Nick de Wit Mark Zwagerman
Rick van Beijnen Wouter op den Camp 87  
Daley Hoogakker 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!