Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Juliana '31 - Rigtersbleek

Uitslag 4 - 0 (2 - 0)

Datum zondag 18 oktober 2015 om 14:00

Scheidsrechter Teuben S.P.M.

Wedstrijdverslag

Degelijk Juliana'31 boekt ruime zege

Juliana'31 heeft na het gelijke spel tegen Be Quick 1887 weer de volle drie punten te pakken. In Malden won Juliana'31, dat bij vlagen weer goed voetbalde, met 4-0 van Rigtersbleek. Doelpunten kwamen twee keer van Daley Hoogakker, Jeff van Veen en Jordie van der Laan, die daarmee zijn aantal doelpunten op 8 brengt.
Juliana'31 begon de wedstrijd sterk, Rigtersbleek legde veel energie in de eerste tien minuten, echter voetbalde Juliana'31 goed en daardoor had het weinig moeite met Rigtersbleek. De score werd in de dertiende minuut geopend door Daley Hoogakker, die een goede voorzet teruggekopt zag worden door Niland en vervolgens de bal tegen de touwen joeg. Juliana'31 speelde vervolgens een fase iets minder, daardoor kwam Rigtersbleek wat meer in haar spel. Echter was het Juliana'31 die vlak voor rust wederom het doel wist te vinden. Weer Hoogakker was trefzeker na een goede voorzet van Goudt.
De ploeg van Arnold Brehler kwam vervolgens sterk uit de kleedkamer. In de 59ste minuut was het wederom raak. Een afgeslagen corner werd opgepikt op de achterlijn door Maarten Bosch, die gaf een voorzet op Jeff van Veen die de bal onberispelijk binnen kopte. Het verzet van Rigtersbleek was inmiddels gebroken, Jordie van der Laan schoot na een goede individuele actie de 4-0 binnen, dat was tevens te eindstand.
Door het gelijke spel van Quick'20 tegen Silvolde zijn beide ploegen afgehaakt in de strijd om de eerste periode. Alleen Be Quick 1887 volgt Juliana'31 nog op 17 punten, de Maldenaren hebben 19 punten. Volgende week is er bekerprogramma, daarna neemt Juliana'31 het op tegen ROHDA Raalte.

website Juliana '31

Wedstrijddetails

Juliana '31 Minuut Rigtersbleek
Daley Hoogakker 13  
31   Samir van Pieterson
Daley Hoogakker 42  
55   Samir van Pieterson Mike Trap
56   Mike Trap
Jeff van Veen 59  
73   Jurrie Stevens Stijn de Vrijer
73   Milan Verschoor Lucas Aydin
Jordie van der Laan 76  
Michel van Veen Sam Niland 77  
Menno Scholten Daley Hoogakker 78  
Max Beissel Davey Goudt 84  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!