Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Juliana '31 - RKHVV

Uitslag 3 - 1 (1 - 1)

Datum zondag 3 april 2016 om 14:00

Scheidsrechter Pieters Y.

Wedstrijdverslag

Ook RKHVV aan zegekar geregen

Onverslaanbaar lijkt Juliana'31 op eigen veld. Sinds 7 december 2014 werd er geen thuiswedstrijd meer verloren. Sinds 10 mei 2015 heeft Juliana'31 zelfs alle thuiswedstrijden gewonnen in de Hoofdklasse C. Ook vandaag werd er weer gewonnen op De Broeklanden. RKHVV werd met een 3-1 nederlaag naar huis gestuurd. Topschutter Jordie van der Laan scoorde zijn 21e en 22e van het seizoen en ook Michel van Veen wist doel te treffen. Bij RKHVV was aanvoerder Pruis trefzeker.
Juliana'31 begon sterk aan de wedstrijd, die onder een mooi zonnetje gespeeld werd. In de eerste minuut leek Niland door te breken maar werd op 35 meter van het doel neergehaald, Meijers schoot de daaropvolgende vrije trap over het doel. In de zevende minuut was het Jordie van der Laan die een subtiele pass van Hoogakker tot doelpunt promoveerde. Na een half uur kwam RKHVV op gelijke hoogte, Pruis schoot vanaf zestien meter snoei hard raak. 1-1 was tevens de ruststand.
Net zoals de eerste helft begonnen de Maldenaren wederom scherp aan de tweede helft. Dat resulteerde in de 53e minuut in een doelpunt, Meijers legde de bal panklaar op het hoofd van wie anders dan Jordie van der Laan, 2-1. Even leek RKHVV sterker te worden er waren een aantal hachelijke momenten voor het doel van Juliana'31. In de 77e minuut bracht Juliana'31 de marge op twee, een afgeslagen bal kwam voor de voeten van Michel van Veen, die niet twijfelde en de bal goed achter doelman Hemink schoot. 3-1 bleek tevens de eindstand.
Door de overwinningen van Quick'20 en Be Quick 1887 blijven de verschillen ongewijzigd in de top van de Hoofdklasse C. Met vier punten voorsprong op de nummer twee reist Juliana'31 volgende week af naar Assen voor de ontmoeting met Achilles 1894.

website Juliana '31

Wedstrijddetails

Juliana '31 Minuut RKHVV
Jordie van der Laan 6  
31   Leon Pruis
37   Bas Witjes
46   Willem Jan Bootsma Michael Teunissen
Jordie van der Laan 53  
60   Leon Pruis Keverley Albertus
Michel van Veen Menno Scholten 63  
74   Mark Schulte Kevin Katendi
Michel van Veen 77  
Davey Goudt 79  
Daley Hoogakker 83  
Max Beissel Daley Hoogakker 88  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!