Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Juliana '31 - Rohda Raalte

Uitslag 2 - 1 (1 - 0)

Datum zondag 20 maart 2016 om 14:00

Scheidsrechter Schaik W. van

Wedstrijdverslag

Wederom overwinning Juliana '31

Juliana '31 heeft voor de 13e keer dit seizoen een overwinning weten te boeken. Thuis tegen Rohda Raalte werd het 2-1. Jeroen Meijers opende de score in de 25e minuut na een assist van Van Beek. Door een geweldige actie en voorzet van Hoogakker kon Van der Laan de 2-0 binnen knikken. Vlak daarna kwam Rohda op 2-1 door een schitterende pegel van Lars van Schooten. 2-1 bleek tevens de einduitslag.
Na een indrukwekkende minuut stilte voor kanjer met lef, Youri Mom, floot scheidsrechter Van Schaik voor het begin van de wedstrijd. In de tiende minuut werd Juliana'31 door een schot van Op den Camp, die de buitenkant van de paal raakte. Op den Camp kon na 35 minuten niet meer verder door een hamstringblessure, zijn vervanger was Menno Scholten. Rohda werd kort voor rust nog gevaarlijk via een kopbal van Jansen, maar die bal ging over.
In de tweede helft werd Rohda sterker en leek Juliana'31 de grip op de wedstrijd te verliezen. Toch is het Juliana'31 die in de 59e minuut de grootste kansen krijgt. Van der Laan stuitte twee maal op doelman Veldwachter. Kort daarop werd Rohda gevaarlijk, de net ingevallen Stel, zijn kopbal kwam op de paal terecht. In de 83e minuut kwam Juliana'31 dan toch op een 2-0. Daley Hoogakker wist topscorer Jordie van der Laan te bereiken en die kopte op zijn beurt knap binnen. Rohda kwam vrij snel nog op 2-1 door een schitterende volley van Van Schooten.
Doelman Mitchell de Kluis van Juliana'31 wist zijn ploeg nog een aantal keer goed op de been te houden. Zeker in de 90e minuut toen Klijn Velderman vrij kon inschieten, De Kluis pareerde die bal echter knap. Volgende week speelt Juliana'31 twee wedstrijden. Op zaterdag uit tegen Silvolde (17.00 uur), op maandag uit naar MSC (14.00 uur).

website Juliana '31

Wedstrijddetails

Juliana '31 Minuut Rohda Raalte
Jeroen Meijers 25  
Menno Scholten Wouter op den Camp 34  
46   Lennart Krijger Fabian Put
60   Orveo Ubbergen Jolf Stel
Vincent van Beek 60  
67   Saba Gwedelidze
Max Beissel Michel van Veen 70  
70   Fabian Put
Jeff van Veen 73  
Jordie van der Laan 83  
85   Lars van Schooten
Davey Goudt 86  
Rick van Beijnen Davey Goudt 88  
90 + 3 Dirk Jan Klijn Velderman

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!