Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

JVC Cuijk - de Treffers

Uitslag 1 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 20 maart 2016 om 14:30

Scheidsrechter Wiemer A.

Aantal toeschouwers 750

Wedstrijdverslag

de Treffers verliest wederom

De wedstrijd tussen De Treffers en JVC eerder dit seizoen op sportpark Zuid was pure reclame voor het voetbal. De wedstrijd van zondagmiddag in Cuijk was vanuit De Treffers oogpunt het aangluren niet waard. De Treffers verloor met 1-0 van JVC.

Al wekenlang hebben de rood-zwarten supporters (in Cuijk wederom in grote getale aanwezig) geen schim gezien van de ploeg die eerder dit seizoen zo’n imponerende reeks neerzette. Ook in Cuijk maakte de ploeg van Anton Janssen geen enkel moment aanspraak op de overwinning. JVC zegevierde op haar eigen sportpark terecht.

JVC had de gehele wedstrijd het betere spel en creëerde de meeste kansen. De cornerverhouding was veelzeggend. JVC kreeg er 11 en de rood-zwarten (vandaag in het uit-blauw) 2. Een van de 11 corners bleek in de 87e minuut beslissend te zijn toen Simon van Zeelst de uiteindelijk winnende treffer tegen de touwen kopte.
De Treffers had in de gehele wedstrijd slechts één grote kans. In de 74e minuut zorgde Coen Maertzdorf er met een steekpass voor dat Frenk Keukens een voorzet kon afleveren bij Jean Black. Oog in oog met keeper Bart Tinus was hij te onstuimig en knalde hij hard over het goal.

Het was aan keeper Niels Kornelis te danken dat het lange tijd spannend bleef. Vooral in de tweede helft creëerde JVC kans na kans en hield de sluitpost zijn doel schoon, tot de 87e minuut.

In de eerste helft was de wedstrijd van beide teams laag van niveau en vielen er weinig kansen te noteren. Toen moest Niels Kornelis eenmaal reddend optreden. Op een kopbal van Jorrit Ritzen stond Niels goed geposteerd. Hoe anders was de tweede helft.

JVC kwam sterk uit de kleedkamer en gooide alles in de strijd. Strijd kon De Treffers ook niet ontzegd worden, de Groesbeekse ploeg ontbeerde het echter een voetbalslimheid en gogme. Wederom was er weinig voetbal te zien bij De Treffers en gezien de vorm vielen dan ook de ballen niet goed. Tweede ballen en klutsballen waren steevast voor de thuisploeg.

De tweede helft was de drukte voor het doel van De Treffers veelvuldig aanwezig. Een kopbal en een schuiver net naast van Ilias Ziami, een grote kans van Rik Renirie en Cheifro Eind misten nog de precisie.
De druk hield aan en de Groesbekers konden zich niet tot kansen voetballen. Na de 1-0 ging De Treffers alles of niets spelen maar zoals u al gelezen heeft werd het niets. Een schot van de ingevallen Hafid Sarkouk, nadat Bart Tinus de bal weggebokst had en voor zijn doel stond, ging net over en hiermee was het Groesbeekse slotoffensief direct ten einde. Mocht deze bal van Hafid doel getroffen hebben dan was dit een zeer onterechte gelijkmaker geweest. Maar goed, daar had niemand van de rood-zwarten om gemaald.

Voor De Treffers is het zaak om alle zeilen bij te zetten voor promotie naar de tweede divisie. De ploegen komen steeds dichterbij en de huidige zesde plaats is nog lang niet zeker. De nummer 8 op dezelfde ranglijst staat op slechts twee punten.

website de Treffers

Wedstrijddetails

JVC Cuijk Minuut de Treffers
3   Twan Smits
Robin Custers 6  
46   Twan Smits Charles Kazlaukas
Erik van Loon Sam Nijpels 54  
58   Kenny Leemans
60   Joris Janssen
64   Robert Mutzers Hafid Sarkouke
Simon van Zeelst 68  
71   Charles Kazlaukas
Cayfano Latupeirissa Boy Visser 77  
Simon van Zeelst 87  
Alexander Prent Rik Renirie 88  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!