Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

JVC Cuijk - HBS

Uitslag 1 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 4 oktober 2015 om 14:30

Scheidsrechter Gast de T.

Aantal toeschouwers 400

Wedstrijdverslag

JVC Cuijk boekt belangrijke zege

Na drie duels zonder zege wist JVC Cuijk vanmiddag weer een driepunter bij te schrijven. HBS werd in eigen huis met 1-0 verslagen door een doelpunt van Rik Renirie.

Trainer Arno Arts sprak na afloop van een belangrijke zege. Al had de thuisclub het duel veel eerder moeten beslissen. Arts verving in de basisopstelling de geblesseerde Stevie Hattu als linksback opnieuw door Jacky Chi. Simon van Zeelst acteerde, in afwachting van zijn beroepszaak tegen de rode kaart tegen TEC, op het middenveld en voorin kregen Caifano Latupeirissa, Chefrino Eind en Rik Renirie de voorkeur. De gasten waren afgereisd zonder trainer André Wetzel, die ziek achter was gebleven in Den Haag.

In het eerste kwartier kreeg JVC Cuijk drie grote kansen om het duel te openen. Maar de inzetten van Latupeirissa, Eind en Ryan Bouwmeester waren te onzuiver. Aan de andere kant redde doelman Bart Tinus knap toen hij bleef kijken en de bal voor de voeten van Tjeerd Westdijk wegplukte, toen die alleen op hem afkwam. In de tweede helft was de eerste kans voor JVC Cuijk. Jorrit Ritzen zag doelman Gianni Kamperveen redden op diens kopbal na een vrije trap van Rik Renirie. Zeven minuten later kwam Latupeirissa goed door op rechts, waarna Chefrino Eind de bal miste en Rik Renirie te weinig kracht kon geven. Een HBS-verdediger kon daardoor net voor de doellijn redding brengen.

JVC Cuijk kwam in de 62e minuut op voorsprong na een mooie aanval. Ilias Zaimi trok vanaf rechts voor waarna Rik Renirie de bal binnenliep. Op dat moment een verdiende 1-0. HBS werd tien minuten voor tijd nog gevaarlijk toen Westdijk hard uithaalde. Tinus keerde opnieuw knap, waarna Erik van Loon voor opruiming zorgde. In de slotminuten kreeg JVC Cuijk nog diverse mogelijkheden om de score verder uit te breiden. Eind leek de 2-0 te scoren, maar zou volgens scheidsrechter Tim de Gast hands hebben gemaakt. De ingevallen Frank Hol verzuimde tot twee keer toe ook om het duel in het slot te gooien. Daardoor bleef het billenknijpen tot het eindsignaal. De 1-0 bleef echter op het scorebord.

website JVC Cuijk

Wedstrijddetails

JVC Cuijk Minuut HBS
15   Ali al Fredawi
Jacky Chi 35  
Rik Renirie 61  
62   Dominique Broekhuizen
68   Jasper Roberti Sami Aoulad Said
Boy Visser Cayfano Latupeirissa 74  
86   Ricardo Samoender Noa de Jong
Mitch van der Ven Rik Renirie 88  
Frank Hol Chefrino Eind 90 + 2
Ryan Bouwmeester 90 + 5

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!