Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

JVC Cuijk - HSC '21

Uitslag 3 - 1 (2 - 0)

Datum zondag 2 november 2014 om 14:30

Scheidsrechter Kok M.J.

Aantal toeschouwers 500

Wedstrijdverslag

Verslag ReneWaning, zie www.hsc21.nl
HSC'21 is er niet in geslaagd koploper JVC Cuijk van winst in de eerste periode af te houden. De Brabanders waren simpelweg sterker en wonnen verdiend. Omdat veel ploegen in de onderste helft van de ranglijst wel punten pakten staat HSC'21 na de vijfde uitnederlaag op rij weer onder de fatale streep.
Vooraf koesterde HSC'21 zeker hoop op een goed resultaat in Cuijk, ook al omdat de groenwitten daar in het verleden vaak goed voor de dag kwamen. Die statistieken bleken echter zonder waarde, JVC Cuijk was met name voor rust duidelijk sterker dan HSC'21. Door vroeg druk te zetten kwam de ploeg van Eddy Boerhof geen moment lekker in de wedstrijd en bovendien werd JVC Cuijk gesteund door een vroege voorsprong. Al binnen tien minuten scoorde Shanon Carmelia voor de roodwitten. Na een half uur verdubbelde Oktay Oztürk de score en leek het een kansloze middag te worden voor HSC'21.

Dat werd het niet, omdat de kansen na rust enigszins keerden. JVC Cuijk werd wat slordiger en HSC'21 kwam zodoende wat beter in de wedstrijd. Na ruim een uur spelen leek alles weer open te liggen toen Remy Raterink de aansluitingstreffer scoorde. Een domme tweede gele kaart voor Arjan Goorman maakte die missie er echter niet makkelijker op. Toch kreeg Raterink nog een goede kans op de gelijkmaker, maar zijn schot ging naast. In de absolute slotfase schoot Boy Visser de 3-1 achter Wouter Lankheet, die in de rust de geblesseerde Jeffrey Brammer was komen aflossen.

Wedstrijddetails

JVC Cuijk Minuut HSC '21
Shanon Carmelia 10  
Oktay Öztürk 29  
37   Arjan Goorman
46   Bas ter Hogt Rick Bouwmeister
46   Jeffrey Brammer Wouter Lankheet
54   Erwin Nieuwboer
66   Remy Raterink
Frenk Schaap 68  
Boy Visser Cayfano Latupeirissa 73  
75   Arjan Goorman
80   Milan Verschoor Koen Garritsen
Jordie van der Laan Mark Fennebeumer 81  
Boy Visser 87  
Jacky Chi Frenk Schaap 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!