Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

JVC Cuijk - UNA

Uitslag 2 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 18 oktober 2015 om 14:30

Scheidsrechter Elswijk C.C. van

Aantal toeschouwers 500

Wedstrijdverslag

Het seizoen was voor de geelzwarten zo voortvarend begonnen. De eerste zes duels bleef de ploeg van Mark Schenning ongeslagen. Toen kwam EVV op bezoek: de eerste nederlaag. Ook vorige week ging het mis bij De Treffers en afgelopen zondag verloor UNA de derde wedstrijd op rij tegen JVC in Cuijk. Geen fijn cadeau voor de jarige oefenmeester van de Zeelstenaren. UNA zit in een dikke dip.

De wedstrijd op De Groenendijkse Kampen kende twee gezichten. Voor rust was UNA de betere partij en JVC Cuijk kwam slechts sporadisch op de helft van de geelhemden. Toch konden de elf van Schenning door gebrek aan de nodige creativiteit weinig onheil stichten voor het doel van de 16-jarige reserve doelman, Yorit Kanters, maar hij kreeg nauwelijks de kans om in de fout te gaan. UNA was beter, maar de beste kans van de eerste 45 minuten was voor Teun Sebregts in de 38e minuut. Vanaf het middenveld soleerde hij door de defensie van de ploeg aan de Maas en schoot uiteindelijk net over.

Doorgaans bewees UNA dat het na de pauze beter gaat. Deze keer dus niet. De roodwitten kropen opeens uit hun schulp en al na twee minuten na de hervatting scoorde Chefrino Eind de 1-0. UNA schrok zich kapot en kwam deze mentale tik niet meer te boven. Van het leuk combinerend team van voor rust bleef niets meer over. Teveel duels werden verloren en er was geen drive meer om de stand in evenwicht te brengen. Vier minuten later had JVC de buit in de pocket toen Ilias Zaimi teveel ruimte kreeg en de 2-0 aantekende.

De wedstrijd leek gelopen, maar kreeg voor UNA nog een vervelend staartje, want in de 81e minuut moest Teun Sebregts het veld met een hamstring blessure verlaten.

Werk aan de winkel voor de technische staf en het grootste probleem is om het tussen de oren van de spelers op te lossen.

website UNA

Wedstrijddetails

JVC Cuijk Minuut UNA
Ilias Zaimi 35  
Chefrino Eind 48  
55   Nick Tielemans
59   Nick Tielemans Jorn Sweres
Ilias Zaimi 60  
Boy Visser Cayfano Latupeirissa 63  
68   Jeroen Stottelaar Dennis van de Reek
Mitch van der Ven Jacky Chi 74  
75   Benjamin van Wanrooij
81   Teun Sebregts Willem Tieben
Frank Hol Chefrino Eind 82  
84   Jorn Sweres

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!