Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

JVC Cuijk - VVSB

Uitslag 1 - 3 (1 - 2)

Datum zondag 10 april 2016 om 14:30

Scheidsrechter Tunnissen N.

Aantal toeschouwers 450

Wedstrijdverslag

VVSB boekt belangrijke en knappe overwinning op JVC Cuijk

VVSB heeft weer belangrijke zaken gedaan wat betreft de plaatsen voor de Tweede Divisie. Nummer 8 JVC Cuijk werd met 1-3 verslagen. Tommy Bekooij bracht de Noordwijkerhouters op voorsprong, waarna Martijn Hogenboom in allebei de doelen scoorde en zo voor de 1-2 ruststand zorgde. Maikey Parami schoot VVSB in de tweede helft naar de 1-3 eindstand.

VVSB kwam wat verjongd naar JVC Cuijk toe. Jordy Zwart, Stefan Kraaijvanger en Bas Ruigrok waren geschorst en Jelmer Vijlbrief geblesseerd. Hierdoor maakte Martijn Hogenboom zijn eerste topklasse minuten van dit seizoen, stond Sten Admiraal voor het eerst in de basis in de topklasse en stond Brandon Zigo Tichem ook weer eens in de basiself van trainer Wilfred van Leeuwen. Hierdoor was VVSB in de beginfase zoekende en liet het JVC Cuijk het spel maken. Al in de 10e minuut dachten de gastheren op voorsprong te komen, maar het doelpunt van aanvoerder Jorrit Ritzen werd afgekeurd wegens buitenspel.

Aan de andere kant was het één minuut later wel raak. Een scherp aangesneden vrije trap van Tichem werd binnen gefrommeld door Tommy Bekooij. VVSB kon niet lang genieten van de voorsprong, want een paar minuten later stond het alweer gelijk. Hogenboom kopte de vrije trap van JVC Cuijk in de korte hoek raak en liet zijn eigen doelman Ronald van der Meer kansloos. Chefrino Eind had hierna nog een kans op de voorsprong voor JVC Cuijk, maar zijn schot ging langs het doel van VVSB.

Hogenboom maakte nog in de eerste helft zijn eigen doelpunt goed, door de vrije trap van opnieuw Tichem in het doel te werken. Zo bracht de verdediger van VVSB, zijn ploeg weer op voorsprong. Na de rust was Maikey Parami een ware plaag voor de verdediging van JVC Cuijk. Met zijn snelheid hadden Jurre Grotenhuis en Erik van Loon het erg lastig. Het eerste doelgevaar van de buitenspeler van VVSB ging nog voorlangs, maar een paar minuten later was het wel raak. Parami trok van rechts naar binnen en haalde hard uit en liet hierdoor doelman Bart Tinus kansloos.

In de slotfase van de wedstrijd werd het nog billen knijpen voor de Noordwijkerhouters. Peet van der Slot kreeg de rode kaart te zien van scheidsrechter Tunnissen wegens het onderbreken van een doelrijpe kans voor JVC Cuijk. Ook met 10 man hield VVSB stand en kwam het op enkele kansen na niet meer in de problemen. Alleen spits Eind was nog erg dichtbij, maar zijn schot spatte uiteen op de paal.

Stefan van den Burg

Wedstrijddetails

JVC Cuijk Minuut VVSB
11   Tommy Bekooij
13   (Eigen doelpunt) Martijn Hogenboom
35   Sten Admiraal
37   Martijn Hogenboom
54   Maikey Parami
Alexander Prent Rik Renirie 56  
Jacky Chi Robin Custers 56  
61   Tommy Bekooij
Chefrino Eind 65  
Cayfano Latupeirissa Boy Visser 72  
74   Tommy Bekooij Tomas Tavilla
80   Peet van der Slot
81   Stijn van der Slot
82   Maikey Parami
83   Giovialli Serbony Jimmy Spruit
90 + 3 Brandon Zigo Tichem Stijn van der Slot

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!