Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Laura-Hopel Combinatie - Deurne

Uitslag 1 - 1 (1 - 1)

Datum donderdag 2 juni 2016 om 19:00

Wedstrijdverslag

SV DEURNE 1 BLIJFT EERSTEKLASSER !

EYGELSHOVEN – Deurne heeft met een min of meer plichtmatig gelijkspel (doelpunt Luwawa) en dankzij het resultaat van Groene Ster tegen Heidebloem zekerheid dat ook volgend seizoen in de eerste klasse wordt gespeeld.

Op een mistroostige donderdagavond hield Deurne stand tegen LHC van wie de spelers furieus startten en na een paar minuten al een bal op de lat lieten spatten. LHC leek gebrand op een overwinning in de laatste thuiswedstrijd, maar het was een prachtige pass in de diepte van Veeneman die door Luwawa na het duel met de keeper van LHC alsnog werd binnengeschoven in de 30e minuut. Dit betekende dat LHC 6x zou moeten scoren om een verlenging af te dingen. Met deze stand werd gerust.

5 minuten na rust werd een duw van Verbeek in het strafschopgebied bestraft met een penalty en deze werd benut: 1-1. Deurne kwam er niet meer gevaarlijk uit en LHC ging nog voor een overwinning. Verder dan een schot op de paal kwam LHC echter niet waardoor de 1-1 als eindstand op het scorebord bleef staan na 90 minuten.

Na de 5-0 overwinning afgelopen zondag was dit scenario wel te verwachten, maar de vraag was of er nog een finalewedstrijd zou moeten worden gespeeld op zondag as. Dat is niet geval gebleken, want Heidebloem heeft promotie niet kunnen afdwingen waardoor beide finalisten in de eerste klasse blijven. Deurne heeft nu een paar weken rust voordat het in juli enkele leuke wedstrijden tegen BVO’s gaat spelen.

Opstelling Deurne: Alex Geven, Verbeek, Versleeuwen, Veeneman, Respen, Joosten, Daan Geven, Groen , Broeks, (vd Werf), Luwawa (vd Kemenade), Vos (Loverbosch).

website Deurne

Wedstrijddetails

Laura-Hopel Combinatie Minuut Deurne
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!