Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Longa '30 - TVC '28

Uitslag 6 - 3 (6 - 3)

Datum zondag 13 maart 2016 om 14:00

Wedstrijdverslag

TVC '28 verloor van Longa '30 in een doelpuntrijke wedstrijd met 6-3. Ofschoon de overwinning van Longa terecht was en de uitslag anders doet vermoeden waren er wel degelijk mogelijkheden op een beter resultaat. TVC startte voortvarend en kreeg de eerste 10 minuten een 4-tal grote kansen waar er eentje van benut werd door Jeffrey Huizinga die in de 6e minuut een voorzet van Joren Bosch binnenschoof.

Daarna was het Longa 1 dat de boventoon voerde en zich uiterst efficiënt toonde in de afwerking. Het was Jurgen Wiegerinck die met een loepzuivere hattrick binnen een tijdsbestek van 6 minuten de stand op 3-1 bracht. Na een half uur spelen bracht Longa 1 de stand op 4-1 en leek de wedstrijd gespeeld. Toen vlak na rust de stand naar 5-1 werd getild zakte de TVC ‘ers de moed in de schoenen. Doordat de Tubbergernaren bleven voetballen en zich volledig bleven inzetten kwam er weer geloof in de ploeg door doelpunten van Thijs Koopman en Niels Leemhuis.

Ook de 5-4 hing lang in de lucht en de kansen daarop waren zeker aanwezig. Longa 1 gooide echter de deur op slot door een doelpunt in de 87e minuut van matchwinner Jurgen Wiegerinck.

website TVC '28

Wedstrijddetails

Longa '30 Minuut TVC '28
0  
0  
0  
0  
0  
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!