Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Magreb '90 - FC Lienden

Uitslag 0 - 1 (0 - 1)

Datum zondag 1 mei 2016 om 14:30

Scheidsrechter D'Onorio G.

Aantal toeschouwers 600

Wedstrijdverslag

Magreb’90 is nog altijd niet zeker van de 3e divisie. Thuis verloor Magreb met 1-0 van koploper FC Lienden. Het enige doelpunt werd gemaakt in de zestiende minuut door Mo Ajiach op randje buitenspel. In een wedstrijd die heen en weer golfde, kon Magreb’90 geen vuist maken tegen FC Lienden dat de boel goed onder controle had. Aan de andere kant was er buiten dat ene moment ook weinig gevaar van de kant van de koploper. De wedstrijd was zeker aantrekkelijk en strijd en het hoge tempo maakte dat het duel geen moment vervelend was om naar te kijken.

Uitgespeelde kansen waren er maar weinig voor beide ploegen maar kleine mogelijkheden waren er voor beide teams. Lienden vergat in het 1e bedrijf na de 0-1 de wedstrijd in het slot te gooien waarna de thuisploeg zich goed herstelde en beter ging voetballen. De bal werd nog een keer van de lijn gehaald en een penalty na vermeend hands werd de thuisploeg onthouden door de verder goed leidende scheidrechter. Gescoord werd er niet meer zodat het op de ranglijst onderin en bovenin nog spannend blijft. Fc Lienden kan volgende week thuis kampioen worden tegen De Treffers. 1 punt volstaat voor de ploeg van Hans van der Haar om voor de 2e maal op rij de schaal omhoog te mogen houden.

Magreb’90 is de nummer dertien van de topklasse. Met nog twee wedstrijden te spelen, is het gat met de plek vijftien, een p/d-plek, 4 punten. Magreb’90 gaat volgende week op bezoek bij EVV waar het wederom volledig aan de bak moet om te proberen zich veilig te spelen. De concurrenten OJC Rosmalen en Sneek Wit Zwart spelen tegen elkaar spelen in Sneek waarbij winst voor de thuisploeg noodzakelijk is.

website Magreb '90

Wedstrijddetails

Magreb '90 Minuut FC Lienden
17   Mo Ajiach
31   Robby Holder
Emilio Samseij 32  
Anes Beslija Samir Aamri 46  
Nourdin Boukhari Omar Boukhari 67  
Anes Beslija 74  
Nourdin Boukhari 78  
78   Christiaan van Hussen
84   Mo Ajiach Jesse Wielinga
Yassin Ouja Sidney Schmeltz 86  
90   Robby Holder Mark Fennebeumer

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!