Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Magreb '90 - HBS

Uitslag 2 - 0 (1 - 0)

Datum zondag 29 november 2015 om 14:30

Scheidsrechter Elswijk C.C. van

Aantal toeschouwers 500

Wedstrijdverslag

Geschreven op 30th november, 2015 door A Hoogewoning
Magreb’90 verdiend langs HBS

Magreb’90 heeft goede zaken gedaan door thuis de volle buit te pakken tegen HBS. Goed voetbal was door de harde wind amper mogelijk. Het was Magreb’90 dat daar tegen de wind in het best mee omging in de 1e helft en HBS door constante druk dwong om lang te spelen en het zag alle verre ballen uitwaaien door de enorme straffe wind. Magreb’90 daar in tegen combineerde kort een aantal keren door de verdediging van de bezoekers heen en nadat eerst Gandu met een enorme pegel de paal had geraakt was het in de 21e minuut Charles Dissels die de doelman met een slimme lob via de binnenkant paal wist te verschalken 1-0.

Magreb bleef de bovenliggende partij maar vergat afstand te nemen zodat HBS kon blijven hopen ondanks dat het nauwelijks gevaar wist te stichten voor het doel van Belhadj. Een crucciaal moment in die eerste helft was er waarbij de bal via de lat volgens de ass scheidrechter niet de doellijn had gepasseerd zodat men met een krappe maar verdiende 1-0 de rust in kon gaan.

De 2e helft zorgde voor een zelfde spelbeeld Magreb’90 kreeg mogelijkheden maar net als in het eerste bedrijf duurde het 21 minuten eer de thuisploeg de voorsprong wist uit te breiden. Het was Gandu die met z’n 1e basis plaats dit seizoen z’n ploeg naar de bevrijdende 2-0 schoot. Een bal op de lat voorkwam nog de 3-0 maar ondanks dat HBS na die 2-0 volop opportunistisch ging spelen en de aanval zocht kwam de thuisploeg toch amper in de problemen en kon het een verdiende driepunter bijschrijven. Volgende week naar koploper WKE.

Wedstrijddetails

Magreb '90 Minuut HBS
Charles Dissels 22  
Christian Gandu 30  
Rachid Moamedi 38  
46   Noa de Jong Mahjoub Mathlouthi
46   Sami Aoulad Said Jan-Paul Saeijs
Ismael Sardi 61  
Christian Gandu 66  
Hassan Aanzi Anes Beslija 69  
Nourdin Boukhari Charles Dissels 74  
Moussa Kalisse Christian Gandu 77  
78   Ali al Fredawi Joost Jonkman
89   Dominique Broekhuizen

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!