Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Magreb '90 - HSC '21

Uitslag 0 - 2 (0 - 0)

Datum zondag 13 maart 2016 om 14:30

Scheidsrechter Thijs E.P.W.

Aantal toeschouwers 500

Wedstrijdverslag

HSC'21 doet goede zaken bij Magreb'90

Verslag Rene Waning / HSC21.nl

Stukje bij beetje klauwt HSC’21 zich vast aan de drempel van de tweede divisie. Een zeer nuttige 2-0 zege bij Magreb’90 bracht de ploeg inmiddels op plek acht. Nog één plaatsje moet HSC’21 zien te stijgen in de laatste zes wedstrijden. De komende twee weken kan de ploeg van Eddy Boerhof afwachten wat de andere teams doen. Volgende week zou HSC’21 namelijk spelen tegen WKE en in het paasweekend is er enkel een inhaalprogramma.

De wedstrijd op het Utrechtse Sportpark Papendorp verdiende niet de schoonheidsprijs. Magreb’90 verloor al zes wedstrijden op rij en het hobbelige veld maakte goed voetbal per definitie onmogelijk. Het was dus zeker geen galavoorstelling van de groenwitten, maar de overwinning smaakte er niet minder lekker om.

Na een doelpuntloze eerste helft, maakte HSC’21 in het eerste kwartier na rust het verschil. Eerst schoot Bas ter Hogt een vrije trap ineens raak en niet veel later mocht hij aanleggen vanaf elf meter. Ter Hogt liet zien geen last meer te hebben van zijn misser twee weken terug tegen Sneek en schoof de penalty beheerst binnen. Daarmee was het duel feitelijk gespeeld, want de verdediging van HSC’21 was niet voor het eerst dit seizoen weer de beste linie. Ondanks de aanwezigheid van erkende oudprofs als Charles Dissels en Moussa Kalisse gaf de verdediging geen krimp.

Een mooie voetnoot was er nog in de slotfase. Opnieuw mocht namelijk een talent uit de A1 zijn debuut maken in de hoofdmacht. Dit keer was het de beurt aan de 17-jarige Annouar Fawzi.

Wedstrijddetails

Magreb '90 Minuut HSC '21
51   Bas ter Hogt
54   Rick Bouwmeister
58   (Penalty) Bas ter Hogt
Ismail Ouaddouh Moussa Kalisse 63  
Marley Berkvens 65  
Yassin Ouja Charles Dissels 68  
Lorenzo Cairo Khalil Lazaar 72  
82   Joost Exterkate Bas Postma
87   Rick Bouwmeister Erden Cinar
87   Stef Ottink

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!