Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Magreb '90 - VVSB

Uitslag 1 - 4 (1 - 0)

Datum zondag 31 januari 2016 om 14:30

Scheidsrechter Gerritsen M.P.

Aantal toeschouwers 450

Wedstrijdverslag

VVSB beleeft goede generale repetitie

Na de nederlaag tegen De Treffers heeft VVSB de generale repetitie voor de bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch met 1-4 van Magreb’90 gewonnen. In de eerste helft kwam VVSB nog wel op achterstand, maar na een donderspeech van trainer Wilfred van Leeuwen scoorde VVSB 4 keer na de rust.

Voor VVSB was het noodzakelijk om weer een overwinning te boeken. De eerste 7 blijft het doel van dit seizoen en daar staat VVSB momenteel nog niet. De eerste helft tussen Magreb´90 en VVSB leverde enkele kansen op voor beide ploegen. Echt hoogstaand was het spel van beide ploegen niet mede doordat het veld niet fantastisch was. Ronald van der Meer was de eerste sta in de weg voor Magreb´90. Aan de andere kant waren Vladimir Jozic en Giovialli Serbony kansrijk, maar stond het vizier nog niet op scherp. Ook Tomas Tavilla had een enorme kans, maar zijn lob over doelman Stan Bijl belandde in het zijnet.

Vlak voor rust kwam Magreb´90 op voorsprong. Na een prima lange bal van achteruit kwam de bal bij Charles Dissels terecht die Van der Meer klopte in de lange hoek. Trainer Wilfred van Leeuwen was woest in de rust en wisselde direct tweemaal. De donderspeech had direct zijn uitwerking op het veld. Na 2 minuten in de tweede helft werd de score weer gelijk getrokken. Uit een corner van Frans van Niel schoot Serbony van dichtbij hard raak. Een paar minuten later was opnieuw een corner van Van Niel doeltreffend. Nu was het middenvelder Bas Ruigrok die raak kopte en zo VVSB op voorsprong bracht.

Ook buitenspeler Tommy Bekooij kreeg het op z´n heupen in de tweede helft en was een ware plaag voor de verdediging van Magreb´90. In de 68e minuut pingelde hij in het strafschopgebied twee verdedigers en de keeper uit. Vervolgens schoof de VVSB´er de bal rustig in het lege doel. Magreb´90 probeerde de aansluitingstreffer nog wel te maken, maar miste daadkracht voor het doel.

In de slotfase kon VVSB er nog gevaarlijk uit counteren met Serbony, invaller Brandon Zigo Tichem en Van Niel. Laatste genoemde kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied en liet doelman Bijl kansloos. Deze overwinning is een mooie opsteker vóór het bekerduel met FC Den Bosch en de top 7 blijft in het zicht van de Noordwijkerhouters.

Tekst: Stefan van den Burg (VVSB)

Wedstrijddetails

Magreb '90 Minuut VVSB
26   Giovialli Serbony
Charles Dissels 44  
46   Tomas Tavilla Maikey Parami
46   Tim de Rijk Peet van der Slot
Ismail Ouaddouh Jawad Bellahsan 46  
47   Giovialli Serbony
53   Bas Ruigrok
59   Tommy Bekooij
Marley Berkvens 65  
Emilio Samseij 81  
84   Tommy Bekooij Brandon Zigo Tichem
90 + 3 Frans van Niel

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!