Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

MOC '17 - Schijndel/de Wit

Uitslag 3 - 1 (3 - 1)

Datum zondag 13 september 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

KANSLOZE NEDERLAAG GEVOLG VAN TOTALE OFF-DAY

In de tweede competitiewedstrijd heeft Schijndel een terecht nederlaag geleden tegen MOC '17. In Bergen op Zoom kwam de nog milde eindstand van 3-1 op het bord. Het was zeer teleurstellend wat de Schijndelse elf in West-Brabant lieten zien.
Van aanval tot verdediging, elke speler deelde in de colletieve malaise. De spelers wisten elkaar totaal niet te vinden en op werden hun tactische taken slecht tot niet uitgevoerd. Daardoor kwam Schijndel niet aan voetballen toe en liep men constant achter de tegenstander aan. Het enige postitieve was dat MOC '17 het na liet de onkunde volledig uit te buiten. Met de rust stond het maar 2-0 voor de thuisploeg. Ook in de tweede helft drukte ze het krachtverschil niet uit in de score. Een afstraffing werd Schijndel zo bespaard. Dank aan MOC'17 daarvoor. Compleet onverdiend en verrassend wist Schijndel nog wel een eretreffer te noteren. Een kans net voor tijd werd nog verzilverd door Chedi. Zodoende werd de 3-1 eindstand bereikt.

Samengevat valt te concluderen dat het vele malen beter moet. Het was een draak van een wedstrijd uit Schijndels perspectief. Hopelijk hebben de Geel-Blauwen de slechte wedstrijden voor dit seizoen nu al afgewerkt. Achteraf mag Schijndel blij zijn met de milde einstand.

Volgende week werken de Geel-Blauwen een thuiswedstrijd om 14:30 af tegen oude bekenden. De Beerse Boys zullen namelijk dan op bezoek komen. Deze zorgde er vorig jaar hardhandig voor dat degradatie een feit werd door Schijndel compleet te overklassen. Helaas wisten ze zich in de volgende ronde niet te belonen en bleven ze dus in de 1ste klasse steken. Tijd voor revanche. Er is nog wat goed te maken.

Facebook Schijndel

Wedstrijddetails

MOC '17 Minuut Schijndel/de Wit
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!