Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Moerse Boys - Geldrop

Uitslag 1 - 1 (1 - 1)

Datum maandag 28 maart 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

Geldrop kan vervolg tegen Moerse Boys niet omzetten in zege.

Geschreven door Tom Bressers.

Geldrop heeft het restant van de wedstrijd Moerse Boys – Geldrop niet in winst kunnen omzetten. Twee weken geleden werd deze wedstrijd gestaakt door een blessure van de scheidsrechter. Na 22 minuten spelen stond er toen nog een 0-0 stand op het scorebord. Door goed en fel spel van beide teams werden de overige 68 minuten zeer spannend en het kijken waard.

Op 28 maart werd de wedstrijd om half 3 voortgezet met een scheidsrechtersbal op de middenstip. Moerse Boys begon fel maar Geldrop was het gevaarlijkst. Dit resulteerde in twee grote kansen. Nick Kuijlaars had een gevaarlijk schot en Heus een goede kopbal. Helaas werden deze kansen net niet omgezet in doelpunten.

Ruststand 0-0

Tweede helft

De tweede helft begon en hetzelfde spelbeeld hield aan. Moerse Boys was fel en won vaak de 2e bal, waardoor ze enkele kansen creëerden maar Geldrop had het betere veldspel. Hierdoor werd het een leuke en open wedstrijd. Door het goede spel van Geldrop kwamen er verschillende goede kansen. Weer voor voor Heus en ook Kuijlaars was meerdere keren gevaarlijk, alleen stond bij beiden het vizier niet op scherp.

Uiteindelijk kwam Geldrop toch op voorsprong, met een beetje hulp van de weergoden. Nick Kuijlaars nam een corner en door de harde wind viel de bal direct in het doel. Ook Moerse Boys scoorde vanuit een corner. Deze werd binnen gekopt door een verdediger van het thuisspelende team. Al met al was een gelijkspel de meest verdiende uitslag, geen van beide ploegen maakte meer aanspraak op de drie punten.

De volgende twee wedstrijden die op het schema staan voor VV Geldrop zijn tegen hoger gepositioneerde ploegen; ‘t Zandt (uit) en Nuenen (thuis.).

De derby’s tegen Nuenen zijn altijd spannend en we mogen dus verwachten dat deze wedstrijd ook zeker de moeite waard is. Op 10 april is om 14:30 de aftrap. Komt allen kijken en juich ons elftal naar de overwinning!

Wedstrijddetails

Moerse Boys Minuut Geldrop
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!