Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Moerse Boys - SC 't Zand

Uitslag 1 - 1 (1 - 1)

Datum zondag 20 september 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

MOERSE BOYS EN SC ’T ZAND DELEN DE PUNTEN

Het is Moerse Boys niet gelukt om de eerste thuiswedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. In de slotfase kwam SC ’t Zand alsnog langszij en werd het uiteindelijk 1-1 op sportpark Akkermolen.

Na een indrukwekkende minuut stilte vanwege het overlijden van bestuurslid Bert van Opstal, begon Moerse Boys goed aan de wedstrijd. De eerste 5 minuten werden de bezoekers onder druk gezet, maar dit resulteerde niet in grote kansen. Daarna kwamen ook de bezoekers beter in de wedstrijd. Na een kwartier was er het eerste echte gevaar van Moerse Boys-zijde. Daan werd gevloerd en de vrije trap die hij daarna zelf nam, ging net naast. Tussen de 22ste en de 24ste gebeurde er opeens van alles. Allereerst was er een kans voor de bezoekers. Tom leek gepasseerd, maar Daan voorkwam een treffer. Uit de daarop volgende aanval wordt de voorzet van Siemen door de Tilburgse doelman boven alles en iedereen weggeplukt, en meteen weer daarop tikte Tom een inzet van een volledig vrijstaande aanvaller van SC ’t Zand uit zijn doel. Kort daarop was er een vrije kopkans voor de bezoekers, maar deze ging voorlangs. Enkele minuten daarna raakte Tom licht geblesseerd bij het uitkomen om een doelkans te voorkomen. Maar gelukkig kon hij de wedstrijd voortzetten.
Tien minuten voor rust mikte Marvin een vrije trap net over de kruising. De mooiste actie van de middag kwam op naam van Siemen. Een individuele actie door het centrum van hem, waarbij hij 3 man het bos in stuurde, eindigde met een lob over de uitkomende doelman, maar jammer genoeg ook over het doel. Vlak voor rust probeerde Daan ook nog een keer via een slalom de defensie te omzeilen, maar 5 tegenstanders was toch te veel.
Vijf minuten na rust konden de oranje-witten juichen. Siemen wist met een versnelling over links de bal bij Joost te krijgen, die de bal teruglegde op Daan, die vervolgens vanaf een meter of 16 raak schoot, 1-0. De supporters gingen er eens goed voor zitten. Wederom werd Siemen de diepte ingestuurd, wist ook de doelman nog te omspelen, maar zijn inzet werd voor de doellijn nog weggewerkt. Daarna zakte Moerse Boys terug en liet het spel over aan de bezoekers. Die kregen dan ook kansen. Bij een corner was Tom attent, even later tot twee keer toe een bal op de lat. Sc ’t Zand zette Moerse Boys de duimschroeven aan. De Zundertse verdediging wist zich in deze fase te onderscheiden. Bram, Harron, Leroy, Mark en Tom toonden zich onverzettelijk en waren elke keer op de juiste plek. Vijf minuten voor tijd kregen de Boys nog een kans op een tweede treffer. Uit een corner legde Harron de bal terug op Roy, maar zijn schot ging rakelings over. Maar twee minuten later ging het alsnog mis. Een voorzet vanaf rechts werd door een Tilburgse aanvaller binnen getikt, waardoor uiteindelijk toch de punten verdeeld werden, 1-1.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen nummer 3, Beerse Boys op het programma. Hopelijk weer met voldoende aanhang langs de kant.
Opstelling Moerse Boys:
Tom Magielse, Bram Huijbrechts, Harron de Leeuw, Leroy Daems, Mark Foesenek, Roy Jacobs, Joris Goossens, Daan van den Broek, Marvin de Beer, Joost Anthonissen (83m. Gijs Klep), Siemen Boomaerts (77m. Mitchel van Overveld)

website Moerse Boys

Wedstrijddetails

Moerse Boys Minuut SC 't Zand
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!