Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

MSC - Juliana '31

Uitslag 2 - 2 (0 - 2)

Datum maandag 28 maart 2016 om 14:30

Scheidsrechter Jong S. de

Aantal toeschouwers 300

Wedstrijdverslag

Vier punten voorsprong in Hoofdklasse C

Fysieke test nummer twee

Maandag ging Juliana'31 op bezoek bij MSC, dat bekend staat om haar fysieke spel. In het eerste kwartier kreeg de thuisploeg twee kleine schietkansen, de bal vloog tot twee keer toe over het doel van keeper De Kluis. Juliana'31 werd gevaarlijk via Niland, hij werd onderuit gelopen door een verdediger van MSC. Na nog een goede kans van Lejic (schot werd gepareerd door de doelman) was het in de 31e minuut raak. Na een goede uitrap van Mitchell de Kluis nam Jordie van der Laan de bal feilloos aan en schoot de bal loeihard achter de doelman. Een paar minuten later was het weer raak, Jeroen Meijers schoof de bal tegen de touwen, 0-2 was tevens de ruststand.
Na rust kreeg Juliana'31 het moeilijker. Toch was het Juliana'31 die op 0-3 had moeten komen, maar de spitsen van Juliana'31 hadden het vizier niet altijd op scherp. Het was MSC die wel doel wist te treffen, Macedo schoot de 1-2 binnen na 61 minuten voetballen. Het onvermijdelijke gebeurde dan toch diep in blessure tijd. Invaller Huiskes nam de bal vanaf een meter of 35 vol op zijn schoen, de bal vloog achter doelman De Kluis, 2-2. Vervolgens kreeg Juliana'31 nog twee corners maar wist het niet meer te scoren.
Complimenten
Uit twee lastige uitwedstrijden vier punten pakken, iedereen had er voor het weekend voor getekend. Toch is het ietwat zuur om in de laatste minuut een tegentreffer te incasseren. Toch is de ploeg met vlag en wimpel geslaagd voor de twee tentamens. Juliana'31 speelde volwassen, met passie en vocht voor elke centimeter. Met vier punten voorsprong op nummer twee Be Quick 1887 kan het zich de komende weken gaan opmaken voor de titelstrijd. Nog zes wedstrijden te gaan in de Hoofdklasse C, zondag staat de eerste op het programma. RKHVV komt op bezoek in Malden, aftrap 14.00 uur.

website Juliana '31

Wedstrijddetails

MSC Minuut Juliana '31
31   Jordie van der Laan
38   Jeroen Meijers
Joel Huiskes Jos Fidom 39  
Carlos Lopes Macedo 61  
Alex Zomer 61  
74   Michel van Veen Davey Goudt
Lars Dunnik Stephan Besuijen 75  
Joel Huiskes 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!