Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

MSC - Quick '20

Uitslag 3 - 2 (1 - 1)

Datum zondag 21 februari 2016 om 14:00

Scheidsrechter Eleveld L.P.

Aantal toeschouwers 150

Wedstrijdverslag

Quick’20 verliest onnodig met 3-2 bij MSC

Op een zwaar maar goed bespeelbaar veld begon Quick goed aan de wedstrijd en leek het snel te scoren. De wind had ook veel invloed op het spel en achteraf gezien heeft de thuisploeg hier in de 2e helft veel beter gebruik van gemaakt dan Quick in de 1e helft.

Na een kleine kans in de 7e minuut werd het in de 17e minuut 0-1 na vlot combinatiespel via uiteindelijk Jeroen en Rens en vond Rens van Benthem na een prachtige kap- en draaibeweging het net. Quick bepaalde daarna wel het spel, toch werd er steeds onnauwkeuriger gevoetbald en werden er te moeilijke oplossingen gezocht.

Quick kwam steeds meer onder druk te staan en met een gemakkelijk gegeven vrije trap in de 36e minuut wist MSC wel raad. Met een prachtig schot van 19 meter werd de bal in de linkerbovenhoek gekruld, 1-1.

Quick kwam niet goed uit de kleedkamer en er werd de 1e 10 minuten na rust rommelig gespeeld met wel een behoorlijke kans voor Tim in de 49e minuut. Vervolgens miste Reuven een kopkans maar Reuven Niemeijer maakte wel de 1-2 in de 60e minuut na fouten in de verdediging van MSC.

Iedereen verwachtte dat Quick nu wel de regie in handen zou nemen, maar dit gebeurde niet. MSC stroopte de mouwen op en bij Quick haalden diverse spelers niet hun normale niveau en was er onvoldoende veerkracht bij de andere spelers om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

MSC profiteerde in de 60e minuut optimaal van slecht uitverdedigen bij Quick en een voorzet van rechts werd ingekopt, 2-2. Daarna speelde MSC op de helft van Quick en miste het 3 scoringskansen. Keeper Felix redde eerst nog met een katachtige reflex op een prachtig schot onderin de rechterhoek. In de 82e minuut miste MSC wederom, alleen op de keeper af werd er naast geschoten en de minuut erna volgde een nieuwe kans.

En toen was er weer die laatste minuut. Weer scoorde MSC evenals in Oldenzaal in die minuut. Een hoekschop leek voor het doel langs te gaan tot de wind onder de bal kwam en die in de verste bovenhoek terecht kwam, 3-2 voor MSC. Voor een neutrale toeschouwer een mooie goal die er echter nooit in had gemogen.

Quick heeft de 2e periode nu afgesloten met voorlopig een 2e plaats achter Be Quick 1884 dat niet meer is in te halen door Quick. Alleen Juliana’31 kan de 1e plaats nog halen, die ploeg heeft al een periodetitel. MSC kan nog op gelijk hoogte komen met Be Quick als 2 inhaalwedstrijden worden gewonnen en Be Quick haar wedstrijd verliest. Betere doelsaldo van de Groningers zal dan waarschijnlijk de doorslag geven.

Met de volgende thuiswedstrijd van Quick’20 tegen Alverna op 6 maart begint de strijd om de 3e periodetitel en die pakken zou mooi zijn. Het beste is om in te zetten op een zo hoog mogelijke eindklassering met minimaal een 3e plaats, waardoor ook de kans op een vervangende periodetitel aanwezig blijft.

website Quick '20

Wedstrijddetails

MSC Minuut Quick '20
18   Rens van Benthem
Vincent Oosterkamp 37  
51   Jeroen Visscher
60   Reuven Niemeijer
Björn Bakker 72  
Mike de Leeuw Lars Dunnik 72  
72   Sebastiaan Bökkerink
80   Jelle Leenders Jan Willem Kamp
80   Tim Zwienenberg Dani Korkis
Justin Benjamins 80  
Ahmed Hussein Kaj van Duuren 82  
Kaj van Duuren 84  
Björn Bakker 89  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!