Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

MSC - RKHVV

Uitslag 2 - 2 (2 - 1)

Datum zondag 11 oktober 2015 om 14:00

Scheidsrechter Ris V.S.

Wedstrijdverslag

MSC 1 weet weer niet te winnen

De Meppeler hoofdklasser MSC heeft zondag thuis gelijkgespeeld tegen RKHVV. Voor rust waren de wit-zwarten beter, kregen ze voldoende kansen en gingen ze met 2-1 rusten. Door een klutsgoal kwam RKHVV op 2-2, waarna paal en lat MSC redden.

Wat MSC liet zien in het eerste deel was fel te noemen. De thuisploeg legde veel energie aan de dag, had de veldbezetting op orde en kwam eigenlijk niet in de probleem. Via de gebroeders Fidom kwamen de Meppelers terecht op voorsprong. Het schot van Jos werd nog gepareerd, waarna Camiel de rebound uit een lastige hoek binnenschoof: 1-0.

RKHVV liet in het eerste halfuur weinig zien, maar kwam toch op gelijke hoogte. Ahmed Lak legde Carlos Lopes Macedo in de luren en gaf een fraaie steekpass op Leon Pruis, die 1-1 scoorde. Nadat Björn Bakker werd aangetikt in het zestienmetergebied, benutte Vincent Oosterkamp de terechte strafschop en ging MSC met een verdiende voorsprong rusten.

Na rust drongen de bezoekers uit Huissen meer aan. Ze combineerden soepel en in de 71e minuut was daar de 2-2. Wessel van der Horst was Mike de Leeuw weer eens de baas, en zijn onderweg aangeraakte schot dwarrelde over Marc Holterman. Het was de sterkste fase van de gasten. Van der Horst vond Holterman op zijn pad, waarna invaller Maray Vahlkamp zijn dadendrang toonde. Eerst duwde Holterman zijn inzet op de paal, waarna een afstandsschot van dezelfde Vahlkamp op de kruising uiteenspatte. MSC kwam goed weg, maar had in de slotminuut zomaar kunnen winnen, als Camiel Fidom de bal van dichtbij had binnen getikt.

Bron: www.meppelercourant.nl

Wedstrijddetails

MSC Minuut RKHVV
Camiel Fidom 15  
34   Leon Pruis
Vincent Oosterkamp(Penalty) 39  
57   Joey de Haan Keverley Albertus
64   Ahmed Lak Maray Vahlkamp
70   Wessel van der Horst
76   Maray Vahlkamp
Justin Benjamins Mike de Leeuw 78  
Alex Zomer 80  
88   Jordy Geilen Sander Kooper

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!