Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Nemelaer - Moerse Boys

Uitslag 1 - 0 (1 - 0)

Datum zondag 4 oktober 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

Moerse Boys laat de punten achter in Haaren

Na afloop van het duel tussen Nemelaer en Moerse Boys bleven laatstgenoemden met een kater achter. Het was echt zo’n duel waarin bij beide teams veel mislukte en waar degene die een doelpunt zou maken, de winnaar zou zijn. Alleen viel voor Moerse Boys het doelpunt aan de verkeerde kant.

Onder het genot van een zalig najaarszonnetje en de Nemelaerse superfan Toeter Jan begon de wedstrijd voorzichtig. Pas na 10 minuten was er de eerste kans te noteren voor Moerse Boys. Roy stuurde Lars weg, diens voorzet kwam voor de voeten van Marvin, maar hij schoot op de keeper. Enkele minuten later was er wederom een kans voor Moerse Boys. Een corner werd slecht door de Haarense verdediging weggewerkt en de doelman moest de bal over de lat tikken. Beide teams speelden slordig, veel passes kwamen niet aan, maar Moerse Boys had wel het beste van het spel. Een diep bal van Mark werd door Joost naast gekopt en een vrije trap van Roy was een eenvoudige prooi voor de doelman. Pas in de 25ste minuut was er de eerste kans voor Nemelaer, maar Tom wist de inzet te pakken. Vlak voor rust was er nog een kansje voor de thuisploeg, maar het schot ging naast.

Na rust kwamen dezelfde 22 spelers op het veld en waren de eerste 10 minuten een kopie van de eerste helft. Moerse Boys drong wel aan, maar het duurde tot de 60ste minuut voordat er een echte kans ontstond. Daan stuurde Siemen weg, zijn lage voorzet werd bij de eerste paal nog net onderschept. Kort daarop een tweede kans voor Moerse Boys. Daan soleerde door de defensie, maar schoot vervolgens op de keeper, die de bal nog wel losliet, maar er was niemand in de buurt om dit af te straffen. Iets later was het wederom Siemen die met een mooie actie een paar verdedigers in de luren legde. Zijn voorzet kwam voor de voeten van Joost, maar diens schot kon nog worden geblokt door een verdediger. In de 75e minuut ging echter een oude voetbalwijsheid weer eens op. Als je zelf de kansen niet afmaakt, doet de ander het wel. Een corner van Nemelaer werd bij de tweede paal teruggelegd en vervolgens binnengeschoten, 1-0, tegen de verhouding in. Ondanks nog twee aanvallende wissels, wisten de Boys echter geen uitgespeelde doelkansen meer te creëren, waardoor uiteindelijk na 90 minuten de gelukkigste ploeg won.

Volgende week komt koploper Nuenen op bezoek. Hopelijk kunnen de supporters de Boys naar een overwinning helpen als 12de man.

Opstelling Moerse Boys:
Tom Magielse, Lars Jochems, Harron de Leeuw (87m. Mitchel van Overveld), Leroy Daems, Mark Foesenek, Roy Jacobs, Daan van den Broek, Stefan Luijten, Siemen Boomaerts, Joost Anthonissen, Marvin de Beer (79m. Sjoerd Broos)

Wedstrijddetails

Nemelaer Minuut Moerse Boys
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!