Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Nemelaer - Schijndel/de Wit

Uitslag 1 - 0 (1 - 0)

Datum zondag 3 april 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

SCHIJNDEL/DE WIT VERLIEST NIPT VAN NEMELAER

Op deze mooie zonnige middag gingen we op bezoek bij Nemelaer uit Haaren. Die bezette een van de onderste plaatsen, dus daar was misschien wel wat te halen?Schijndel/DE WIT trapte af op het wel hobbelig en harde veld. En na een 10 min. was het eerste gevaar voor Nemelaer door twee hoekschoppen, maar dit leverde geen gevaar op, het eerste echte gevaar was uit een hoekschop van Schijndel/DE WIT maar die werd door Niels Berkelmans net over gekopt.
Uit de volgende aanval van Nemelaer werd een speler van Schijndel/DE WIT in het nauw gebracht en belande de bal voor ons eigen doel waar de spits van Nemelaer wel raad mee wist, in eerste instantie wist Frank Schevers de ingeschoten bal nog te keren maar de rebound was geen houden meer aan 1-0. Nadat er afgetrapt was,was het volgende gevaar weer voor de spits van Nemelaer maar zijn lob ging rakelings over. In deze periode ging de wedstrijd veel op neer met een iets gevaarlijker Nemelaer, wat frank Schevers ook een geweldige safe moest maken om de 2-0 te voorkomen. Ook Schijndel/DE WIT kwam regelmatig aan de goal en van een mooie voorzet van links door Mohammed Nikbakht die op borst van Bas Wagenaars gestopt werd maar zijn schot smoorde in een hoop van spelers. En zo eindigde de eerste helft die toch niet verveelde.
De tweede helft begon met dezelfde 22 spelers en de uitstekende scheidsrechter de Hr. Steeman.In deze tweede helft zakte wel langzaam het vertoonde spel en was Schijndel/DE WIT niet bij machte om de wedstrijd een ander aanzien te geven en voor Nemelaer hoefde het ook niet. Nadat Schijndel/DE WIT Job Gevers moest vervangen vanwege een blessure door Tommy van Schijndel en daarna nog een aanvallende wissel toepaste door de moegestreden Jirre Kreemers te vervangen door de A-jeugd speler Jip van de Legemaat leefde we toch even op wat resulteerde in een kopbal van Morat Dogan maar die net over gekopt werd.Hierna werd de wedstrijd uitgespeeld en was de nederlaag een feit,wel jammer maar we moeten er in blijven geloven,het kan nog jongens!!! In de laatse 5 min. moest de doelman Frank Schevers vervangen worden door Sven Kolk,waardoor er een team van gem. 20 jaar in het veld stond!!

Facebook Schijndel/de Wit

Wedstrijddetails

Nemelaer Minuut Schijndel/de Wit
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!