Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Nuenen - Nemelaer

Uitslag 2 - 1 (2 - 1)

Datum zondag 1 november 2015 om 14:30

Wedstrijdverslag

Nuenen wint van Nemelaer 2-1..

RKSV Nuenen heeft Nemelaer met 2-1 verslagen en verovert de eerste periode titel in de 1e klasse C van het district zuid 1 van de KNVB.
Prima start
Ondanks een geweldige start heeft Nuenen niet kunnen overtuigen. Na het flitsende begin stond het al binnen 2 minuten 1-0. Bij een prachtig uitgevoerde aanval bediende Noël Jansen aanvoerder Coen Jansen op maat. Hij verzilverde de uitgespeelde kans en liet Kamille de Jong kansloos 1-0. Of het aan de vroege voorsprong heeft gelegen blijft een raadsel.
Feit is wel dat Nuenen in het vervolg uiterst bedachtzaam te werk ging. Het duurde tot aan de 17e minuut eer de supporters van Nuenen weer even opveerden. Een kans voor Yev Marceli werd aan de tweede paal naast geschoten. Hoewel Nuenen optisch in de meerderheid leek te zijn werden geen uitgespeelde kansen meer gecreëerd. Een eerste teken van leven gaf Nemelaer door buiten bereik van de Nuenen doelman op de paal te schieten. In de 31e minuut kwam wat komen moest. Ruben Buvens zette goed druk op Lars van Stipdonk die de bal verspeelde. Ruben Buvens lobte hierna de bal hierna keurig over Pieter Kellenaers in het doel 1-1. Pieter Kellenaers was vandaag sluitpost van RKSV Nuenen doordat Danilo Verus te veel last had van een liesblessure.
Weer op voorsprong.
Lang heeft de ploeg uit Haaren niet van de gelijke stand kunnen genieten. Bij een aanval kwam de bal bij Sjaak Egmond die zijn broer Sander aan het werk zette. Hij schoof de bal naar Noël Jansen die doelman Kamile de Jong voor de tweede keer het nakijken gaf, 2-1 we schrijven de 36e minuut. Nog voor rust kreeg Nuenen middels Yev Marceli een 100 procent kans. Hij probeerde ook met een lob doel te treffen maar de doelman van Nemelaer wist de kans te verijdelen. Met een 2-1 voorsprong voor Nuenen gingen de teams rusten.
Tweede helft wel kansen geen goals.
In de pauze leek het er even op dat Noël Jansen vervangen moest worden. Hij hield zich op het veld bezig met lichaamsoefeningen. Zonder wissels aan Nuenen kant werd verder gespeeld. Het was Noël die in de 67’minuut een prachtige kans geboden kreeg door Sander Egmond. Jammer genoeg stond het vizier niet scherp en ging de bal over het Nemelaer doel. Met twee wissels aan Nemelaer kant probeerde de trainer van de bezoekers nog een resultaat de behalen. Verder dan een bal op de bal, en enkele gevaarlijke voorzetten kwamen de gasten niet. Nuenen daarentegen verzuimde de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. Ron Jansen, ingevallen voor Sjaak Egmond, mistte tot twee keer toe in kansrijke positie. Ruud Jansen zag een harde inzet geblokt worden en Sander Egmond verzuimde een goede pass van Angelo Stoove te verzilveren. Met een benauwde zege werd de eerste periodetitel behaald.
Volgende week gaat Nuenen op bezoek naar sportpark Eikendonk in Waalwijk waar het mag aantreden tegen WSC. Een opponent met een merkwaardig doelsaldo van 19 voor (net als Nuenen) maar met de meeste goals tegen. 26 goals tegen in 8 wedstrijden.

website Nuenen

Wedstrijddetails

Nuenen Minuut Nemelaer
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!