Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Nuenen - Schijndel/de Wit

Uitslag 6 - 1 (6 - 1)

Datum zondag 13 maart 2016 om 14:30

Wedstrijdverslag

SCHIJNDEL DELFT HET ONDERSPIT NA SLECHTE 2DE HELFT TEGEN NUENEN
Na een positieve wedstrijdbespreking vertrok Schijndel/De Wit met 17 spelers en vol goede moed naar Nuenen. De Geel Blauwen werden ontvangen op een zonovergoten prachtig sportpark 'De Oude Landen' in een bosrijke omgeving van Nuenen. Het moest en zou een mooie middag gaan worden. Om 14.30 uur werd er door Schijndel afgetrapt en begon het opportunistisch aan het duel. In de 2-de minuut resulteerde dat in een vrije trap op de hoek van het strafschopgebied. Murat Dogan nam de vrije trap fantastisch en belande in de rechter bovenhoek, 0-1 en een lekker begin. Nuenen werd wakker geschut en ging meteen weer druk zetten op de Schijndel-verdediging. Dit resulteerde in een hoekschop voor Nuenen. Deze werd nog weggewerkt maar meteen weer ingebracht door Nuenen, dat met een doorkopbal de 1-1 op het scorebord bracht. Vrijwel direct na de aftrap gaf Nuenen een diepe bal door het centrum, wat niet goed stond, en liet Schijndel zich verrassen en dus na 5 minuten stond het alweer 2-1. Hoofdtrainer Frank Brands heeft hier steeds op gehamerd "zorg dat de organisatie blijft".
In de 16-de min. kreeg Freek van Eembergen de bal in de diepte aangespeeld waarbij hij in het strafschopgebied ongelukkig ten val kwam en daarbij zijn duim brak (het bot stak uit zijn duim). Jo Lucius ging meteen met Freek van Eembergen naar het St. Anna ziekenhuis in Geldrop waar Freek meteen werd behandeld (Freek veel beterschap). Brent Blummel, onze 1-ste jaars B junior, had Freek inmiddels vervangen. In de eerste helft golfde het spel op en neer maar met de 2-1 achterstand brak de rust aan.
Mohammed Nikbakht kon niet meer verder en werd vervangen door Vincent van Roozendaal. Het zo kwetsbare centrum van Schijndel werd wederom verrast. In de 49-ste min. kwam er een steekpass door het centrum waarbij Nuenen weer eenvoudig de 3-1 kon binnenschuiven. Ook de flanken werden behoorlijk uitgedaagd. Na 55 minuten werd onze rechter verdediging volledig voorbij gelopen en na een eenvoudige voorzet werd de 4-1 binnen gekopt. Onze junioren Ymanuel Hurkmans en Brent Blummel liepen voorop in de strijd, maar konden het tij niet keren. In de hele tweede helft waren we op zoek naar een opening maar konden totaal geen druk zetten op de verdediging van Nuenen. In de 60-ste min. kon Nuenen kinderlijk eenvoudig de 5-1 aantekenen. Schijndel had nog 30 minuten te gaan op dat moment. Schijndel-doelman Dennis Schoenmakers had nog een paar goede reddingen. In de 73-ste min. werd Robin van Schijndel in het centrum verrast en zijn directe tegenstander zette de 6-1 op het scorebord. Dat was ook de einduitslag.
Moerse Boys thuis
komende zondag speelt Schijndel thuis tegen Moerse Boys, de nummer 10 op de ranglijst. Met veel inzet, strijdlust en passie moet er een overwinning inzitten.

Facebook Schijndel/de Wit

Wedstrijddetails

Nuenen Minuut Schijndel/de Wit
0  
0  
0  
0  
0  
0  
0  

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!