Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

OJC Rosmalen - de Treffers

Uitslag 0 - 3 (0 - 1)

Datum zaterdag 28 november 2015 om 18:00

Scheidsrechter Peeters V.

Aantal toeschouwers 400

Wedstrijdverslag

de Treffers dendert voort

Op een regenachtig en winderig sportpark De Groote Wielen in Rosmalen ging De Treffers verder waar het gebleven was, winnen. De zesde overwinning op rij werd een feit, OJC Rosmalen – De Treffers 0-3.

De in grote getallen meegetrokken Groesbeekse supporters zagen een vrouwelijk arbitraal trio op het veld staan. Spelers van zowel OJC als De Treffers dachten in het begin naar ieder fluitsignaal een discussie aan te moeten gaan met mevrouw Peeters. De spelers zouden beter moeten weten, als een dergelijke discussie thuis al niet gewonnen wordt, dan helemaal niet in het veld.

Het eerste wapenfeit van de wedstrijd werd aangetekend door de thuisploeg. In de zeventiende minuut kregen zij een vrije trap maar deze kwam in de handen van Niels Kornelis terecht.
Voor dit wapenfeit kabbelde de wedstrijd voort en was er geen sprake van een wervelende strijd.
Het balbezit was in de eerste helft veelvuldig voor de rood-zwarten maar verder dan speldenprikjes kwamen beide teams niet. Tot de 33e minuut. Goed voorbereidend werk van Ken Leemans zorgde voor balbezit bij Robert Mutzers. Met een mooie steekpass zorgde hij ervoor dat Wesley Meeuwsen alleen voor de OJC keeper stond. Met een beheerste knal zorgde Wesley voor de 0-1 voorsprong.

De grootste OJC kans van de eerste helft werd vakkundig uit het doel gehaald door Niels. Een corner kwam bij de OJC speler terecht en hij schoot de bal richting de kruising. Met een katachtige redding degradeerde Niels de knal tot een corner.
Verder waren er in de eerste helft kansjes voor Robert Mutzers en Twan Smits maar de kansjes zorgde niet voor het opveren van toeschouwers.
Feitje: In elke wedstrijd die Twan Smits zonder masker speelt hebben we gewonnen, zowel voor als na zijn blessure.

De rust deed De Treffers goed, met de wind in de rug werd veelvuldig gezocht naar een verdubbeling van de score. OJC stond met de rug tegen de muur en creëerde pas kansen toen de 0-2 van Rick Verbeek al was aangetekend. Hij was het eindstation van een flitsende aanval. Wesley kopte de bal prima door op Coen Maertzdorf en hij gaf een uitstekende voorzet bij de tweede paal. Rick Verbeek schoot de bal tegen het net.
OJC kreeg hierna kansen maar deze waren niet het gevolg van drukzetten. Dit vergat de ploeg uit Rosmalen. De kansen die de mannen kregen waren vaak het gevolg van onoplettendheid aan Groesbeekse zijde. Dit werd niet afgestraft.
Wesley had in de tussentijd een tweetal mooie kansen gekregen om de 0-3 aan te tekenen maar de keeper stond in de weg en in kansrijke positie koos de spits om af te leggen in plaats van af te drukken.
Robert Mutzers en Coen Maertzdorf hadden ook nog de mogelijkheid om hun naam bij de statistieken te krijgen maar ook zij slaagden niet in hun pogingen.

De wind speelde een grote rol bij de derde Groesbeekse goal. Rick Verbeek zag zijn corner ineens in het Rosmalense goal verdwijnen.

Twee minuten voor tijd kreeg OJC nog een ideale mogelijkheid om de eretreffer aan te tekenen. Niels Kornelis was al uitgespeeld maar de toegesnelde Joris Janssen wist redding te brengen op de doellijn.

De wedstrijd eindigde in een 0-3 overwinning. Een welverdiende overwinning waarin de eerste helft van beide kanten niet al te best was. In de tweede helft liet De Treffers met vlagen hun goed voetballende spel zien.

Zowel in de kantine bij OJC Rosmalen als bij terugkomst op ons eigen Zuid was het nog lang gezellig.
Vanuit deze positie wederom dank aan alle in Rosmalen aanwezigen De Treffers supporters!

website de Treffers

Wedstrijddetails

OJC Rosmalen Minuut de Treffers
Melvin van Gestel 9  
Randy van Heijnsbergen 19  
23   Joris Janssen
Erik van Beekveld Randy van Heijnsbergen 30  
33   Wesley Meeuwsen
51   Rick Verbeek
Jeroen van Schoonhoven Tom Wijkmans 66  
Tsvetelin Tonev Joey Lokasi 66  
85   Robert Mutzers
85   Wesley Meeuwsen Lennart Rekmans
89   Coen Maertzdorf Hafid Sarkouke
89   Robert Mutzers Thiemo Vanmaris

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!