Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

OJC Rosmalen - HSC '21

Uitslag 1 - 3 (1 - 1)

Datum zondag 14 februari 2016 om 14:00

Scheidsrechter Hof M.

Aantal toeschouwers 300

Wedstrijdverslag

HSC'21 weer op het vinkentouw na zege bij OJC

Een zege was het enige resultaat dat telde op bezoek bij OJC Rosmalen. In die opzet slaagde HSC'21 en zodoende hebben de groenwitten de top zeven weer enigszins in het vizier. Tegelijkertijd werd verder afstand genomen van de onderste plaatsen. Het was derhalve een belangrijke zege op een troosteloze en koude zondagmiddag.

In de thuiswedstrijd was OJC Rosmalen een taaie en stugge tegenstander gebleken, die pas in de slotminuten werd verslagen. Met die wetenschap in het achterhoofd leek HSC'21 het zichzelf erg lastig te maken, door binnen het kwartier op achterstand te komen door een schuiver van Tim Strijbosch. Het kwam daarom goed van pas dat Stef Ottink vrijwel direct daarna alert was en de gelijkmaker binnen tikte. Zoals verwacht liet OJC het initiatief aan HSC'21, maar dat speelde te slordig om nog een bres te slaan in de Brabantse defensie.

In de tweede helft kende HSC'21 een pikstart. Opnieuw was het de sterk spelende Stef Ottink die scoorde en HSC'21 op een voorsprong zette. Het was de aanzet tot een betere tweede helft, waarin veel kansen werden gecreërd, maar evenzovaak werden gemist. Dat brak HSC'21 bijna nog op toen een vrije trap van Scholts via de binnenkant van de paal weer het veld in kaatste. Tien minuten voor tijd viel dan toch de bevrfijdende 1-3 van het hoofd van Erwin Nieuwboer. In de slotfase mocht Tom ter Hogt, de topscorer van A1, nog zijn debuut maken in de hoofdmacht.

Volgende week gaat HSC'21 op bezoek bij de nieuwe trotse koploper, Koninklijke HFC. Thuis werden de Haarlemmers met 4-0 geklopt, maar het zal dit keer vast niet zo makkelijk gaan tegen de ploeg in vorm.

website HSC '21

Wedstrijddetails

OJC Rosmalen Minuut HSC '21
Tim Strijbosch 13  
15   Stef Ottink
Tsvetelin Tonev Kevin van Zijl 46  
47   Stef Ottink
Erik van Beekveld Yvo van Engelen 61  
66   Joost Exterkate Bas Postma
Jeroen van Schoonhoven Tom Wijkmans 78  
79   Erwin Nieuwboer
87   Rick Bouwmeister Tom ter Hogt

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!