Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

OJC Rosmalen - JVC Cuijk

Uitslag 1 - 4 (0 - 1)

Datum maandag 16 mei 2016 om 14:00

Scheidsrechter Kloeze J. te

Wedstrijdverslag

Cuijkse ploeg tankt hoop in Rosmalen

De ruime overwinning in Rosmalen geldt als een dunne pleister op de pijnlijke wond van het niet halen van de promotie naar de Tweede Divisie. In een wedstrijd die voor beide ploegen eigenlijk nergens meer om ging, wilde JVC Cuijk in ieder geval niet afgaan. Het trainersduo Straatman / Verbruggen bracht een piepjonge ploeg in het veld waar thuisclub OJC Rosmalen nauwelijks vat op kreeg.

De eerste periode van de wedstrijd bestond vooral uit elkaar op het middenveld de bal toespelen en het daarin waren de gasten het meest bedreven. Toch kreeg de thuisclub de beste kans dankzij een doorbraak over links, maar keeper Yorrit Kanters zag de bal in de verre hoek naast het doel verdwijnen. Kort voor rust werd JVC Cuijk spits Chefrino Eind binnen de zestien neergelegd door Tim Strijbosch en kreeg Alexander Prent de kans om zijn afscheidswedstrijd met een doelpunt te bekronen. De door blessures geplaagde aanvaller schoot de bal echter te zacht, waardoor de keeper zijn schot kon keren. Op slag van rust kwam JVC Cuijk toch nog op voorsprong. Bjenze Graat, de benjamin op het veld, scoorde knap dankzij een goed opgezette aanval van Jurre Grotenhuis en Chefrino Eind.

Een lange rush van Jurre Grotenhuis en een mooie pass van Bjenze Graat stelde Cayfano Latupeirissa in staat zijn laatste doelpunt voor JVC Cuijk binnen te schieten; 0 – 2. Daarna scoorde Ilias Zaimi nog twee keer, de laatste keer vanaf elf meter, voordat Jaouad Chraou ‘de eer’ kon redden voor de thuisclub.

Een in alle opzichten teleurstellend seizoen werd daarna bij zalencentrum De Bond afgesloten. Namens de vereniging nam Werner Branje afscheid van de vertrekkende spelers en bedankte hij de technische staf.

Begin juli start JVC Cuijk de training voor het nieuwe seizoen in de 3e Divisie onder leiding van trainer Ruud Kaiser en zijn assistent Dennis Straatman.

website JVC Cuijk

Wedstrijddetails

OJC Rosmalen Minuut JVC Cuijk
Jeroen van Schoonhoven 42  
43   (Gemiste penalty) Alexander Prent
45 + 1 Bjenze Graat
48   Cayfano Latupeirissa
51   Ilias Zaimi
Joey Lokasi Tim Strijbosch 57  
Jaouad Chraou Jelle Schijvenaars 57  
59   Alexander Prent Rik Renirie
69   Cayfano Latupeirissa Boy Visser
75   Sjoerd van der Looy Timo Peters
Erik van Beekveld Kay Huijgens 80  
81   (Penalty) Ilias Zaimi
Jaouad Chraou 82  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!