Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

OJC Rosmalen - Magreb '90

Uitslag 1 - 1 (0 - 1)

Datum zondag 18 oktober 2015 om 14:00

Scheidsrechter D'Onorio G.

Aantal toeschouwers 500

Wedstrijdverslag

OJC in extremis naar punt tegen Magreb'90

OJC heeft aan de thuiswedstrijd tegen Magreb '90 één punt over weten te houden. Tim Strijbosch zorgde in blessuretijd voor de verdiende gelijkmaker.

Magreb '90 werd in Rosmalen gesteund door een grote schare enthousiaste fans. De Utrechters mochten al binnen twee minuten juichen. Een snel genomen vrije trap gaf Charles Dissels vrijbaan richting de Rosmalense goal. Een buitenkansje waar de ervaren aanvaller wel raad mee wist. De snelle 0-1 leek de bezoekers vertrouwen te geven, want zonder echte kansen te krijgen waren zij in de eerste helft wel de bovenliggende partij. OJC probeerde het wel, maar werd nooit echt gevaarlijk.

Na rust ontpon zich een heerlijk schouwspel. Het was misschien niet altijd even goed wat beide ploegn lieten zien, maar gestreden werd er wel. OJC had in de 55e minuut op gelijke hoogte kunnen komen, maar de inzet van Jaouad Chraou verdween via een Utrechtse verdediger op de paal. Amper vijf minuten later spaarde scheidsrechter D'Onorio aanvoerder Racid Moamedi van Magreb '90. De Utrechtse centrale verdediger kreeg de bal overduidelijk binnen de 16-meter op zijn hand, maar scheidsrechter D'Onorio durfde het niet aan een penalty te geven en legde de bal op 27 centimeter buiten het strafschopgebied. De toegekende vrije trap verdween uiteindelijk in de muur. In de 65e minuut dwong Jelle Scholts Magreb '90 doelman Michiel Belhadj Yahia tot een uiterste krachtsinspanning. Het schot van de Rosmalense middenvelder leek richting de bovenhoek te verdwijnen, maar de Utrechtse doelman verwerkte de bal stijlvol tot hoekschop. In de 70e minuut was Kay Huijgens dicht bij de gelijkmaker, maar zijn schot vanaf 15-meter werd uiteindelijk niet meer dan een schuivertje over de grond. Ondanks het aanvallende spel van dethuisploeg leek Magreb '90 alles vrij aardig onder controle te hebben. OJC speelde danwel aanvallende, maar de echte verrassing ontbrak in het Rosmalense spel. In de 80e minuut leek Yasin Ouja de wedstrijd definitief te beslissen, maar OJC doelman Koen van Boxtel hield zijn ploeg met een katachtige reflex in de wedstrijd. In de eerste minuut van de terecht toegekende extra speeltijd kreeg OJC dan toch nog loon naar werken. Een ouderwets ingepompte vrije trap leek door Frank van Mosselveld tot doelpunt te worden gepromoveerd, maar het was uiteinelijk Tim Strijbosch die de bal in een zwerm van spelers drrog over de doellijn schoot.

OJC en Magreb '90 kregen met de 1-1 uiteindelijk waar beide ploegen gezien het spelbeeld recht op hadden, één punt.

website OJC Rosmalen

Wedstrijddetails

OJC Rosmalen Minuut Magreb '90
2   Charles Dissels
41   Richard Barroilhet
Frank van Mosselveld 44  
46   Ismail Ouaddouh Yassin Ouja
Kay Huijgens Mike Scholten 62  
Joey Lokasi Tom Wijkmans 62  
68   Moussa Kalisse Christian Gandu
Jeroen van Schoonhoven Jelle Scholts 75  
76   Rachid Moamedi
Tim Strijbosch 90  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!