Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

OJC Rosmalen - VVSB

Uitslag 1 - 0 (0 - 0)

Datum zondag 30 augustus 2015 om 14:00

Scheidsrechter Steeg A.M.

Aantal toeschouwers 550

Wedstrijdverslag

VVSB verliest in slotfase van OJC Rosmalen

Opnieuw was de slotfase van een wedstrijd bij VVSB beslissend. Waar het vorige week tegen HSC'21 nog als winnaar uit de bus kwam, viel het kwartje deze keer tegen OJC Rosmalen de andere kant op. Jaouad Chraou was de matchwinner met een prima doelpunt in de 84e minuut.

VVSB startte met dezelfde basiself als vorige week tegen HSC'21 en daar plukte het direct de vruchten van. Giovialli Serbony had in de 4e minuut van de wedstrijd een enorme mogelijkheid op het openingsdoelpunt te scoren, maar de spits van VVSB schoot naast.

In een warm Rosmalen konden beide ploegen maar moeizaam kansen creeren. VVSB miste ook stootkracht voorin door de enkelblessure van Serbony. Vlak voor rust was Jaouad Chraou nog gevaarlijk voor het doel van VVSB, maar doelman Ronald van der Meer kon redding brengen op het schot van de spits van OJC Rosmalen.

Ook in de tweede helft waren de kansen spaarzaam. In een typische 0-0 wedstrijd viel in de slotfase toch de 1-0. Invaller Strijbosch bediende Chraou die hoog boven Jordy Zwart uit torende en diagonaal raak kopte. VVSB moest hierdoor meer de aanval zoeken en kansen creeren. De grootste mogelijkheid kwam op naam van invaller Brandon Zigo Tichem, maar zijn schot werd gekeerd door doelman Stijn van der Donk.

Tekst: Stefan van den Burg

Wedstrijddetails

OJC Rosmalen Minuut VVSB
35   Giovialli Serbony Maikey Parami
45   Bas Ruigrok
Daan Schreuders Stefan de Jong 61  
64   Tomas Tavilla Brandon Zigo Tichem
Mike Scholten René Geerts 71  
79   Vladimir Jozic Olaf Schell
Tim Strijbosch Joey Lokasi 81  
Jaouad Chraou 84  

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!