Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Quick '20 - MSC

Uitslag 2 - 2 (1 - 0)

Datum zondag 4 oktober 2015 om 14:00

Scheidsrechter Visser E.

Aantal toeschouwers 350

Wedstrijdverslag

Quick'20 geeft zege uit handen

Quick'20 heeft zondagmiddag met 2-2 gelijkgespeeld tegen MSC en daarmee de koppositie verloren. Hoewel Quick'20 lang op een 2-0 voorsprong stond, gaf de ploeg van René Nijhuis de wedstrijd onnodig uit handen en kwamen de bezoekers op 2-1 en in de blessuretijd zelfs op 2-2. Quick heeft nu dertien punten gepakt in vijf wedstrijden, Juliana '31 won dit weekend wél voor de vijfde keer op rij en neemt daardoor de koppositie over van Quick.

In een gelijk opgaande openingsfase zette MSC erg hoog druk, maar kreeg Quick de betere kansen. Reuven Niemeijer zorge voor het eerste gevaar met een schot van afstand, echter zonder succes. In de 27ste minuut opende Alessio Pinna de score, een vrije bal kwam terecht in de zestien meter en Pinna kon in de rebound gemakkelijk binnen tikken.

In de tweede helft had Quick het betere van het spel, maar was het erg slordig in de laatste fase waardoor de voorsprong niet werd vergroot tot de 66ste minuut aan toe. Rens van Benthem werd neergelegd in de zestien meter en Carlos Lopes Macedo van MSC kreeg zijn tweede gele kaart. Daarop volgde een strafschop voor Quick en deze werd keurig benut door aanvoerder Ryan Snelders, 2-0. Na deze rode kaart werd Quick erg slordig en kwam MSC in de 81ste minuut (verdiend) terug op 2-1. Quick was niet meer bij de les en in de blessuretijd werd een vrije bal verlengd en ingekopt, eindstand 2-2.

website Quick '20

Wedstrijddetails

Quick '20 Minuut MSC
Alessio Pinna 28  
44   Carlos Lopes Macedo
44   Vincent Oosterkamp
Taner Sen 60  
62   Joel Huiskes Jos Fidom
Thom Strijland Luc Stolker 63  
65   Carlos Lopes Macedo
Ryan Snelders(Penalty) 66  
Dani Korkis Tim Zwienenberg 73  
75   Justin Benjamins Rob Colenbrander
Danny Oude Lashof Alessio Pinna 80  
81   Camiel Fidom
89   Jos Fidom

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!