Amateurvoetbalopzondag.nl
Volg ons op twitter

Quick '20 - Rohda Raalte

Uitslag 2 - 1 (1 - 0)

Datum zondag 10 april 2016 om 14:00

Scheidsrechter Visser E.

Aantal toeschouwers 250

Wedstrijdverslag

Nederlaag in Overijsselse Derby

Rohda Raalte is er niet in geslaagd een positief saldo mee terug te nemen naar Raalte. In Oldenzaal verloren de mannen van trainer Frank Tempelman met 2-1. Gezien de hele wedstrijd een terechte uitslag, maar toch had er meer ingezeten voor Rohda Raalte.

In het eerste half uur was met name Quick’20 de betere ploeg. De Oldenzalers waren scherper in de duels en natuurlijk zat de vroege voorsprong voor Quick’20 ook mee. Quick’20 kwam al na zo’n 45 seconden op 1-0, nadat Jordy Bloo de bal niet goed terug speelde op doelman Jens Veldwachter. Rens van Benthem strafte dit direct genadeloos af: 1-0.

Na zo’n 30 minuten kwam Rohda Raalte wat beter in het spel en creëerde zich ook een aantal goede mogelijkheden. Ook in de tweede helft was het gelijk opgaand en had de gelijkmaker zomaar kunnen vallen. Toch was het Quick’20 wat vlak voor het einde in de 87ste minuut de 2-0 maakte na een goed uitgevoerde counter.

Vlak daarna werd Saba Gwedelidze onrechtmatig onderuit gehaald en was het Lars van Schooten die raak schoot vanaf de elf meter stip. Helaas was er daarna te weinig tijd om de gelijkmaker nog te kunnen produceren.

Door dit resultaat blijft Rohda Raalte op de elfde plaats staan, wat inhoud, nacompetitie om lijfsbehoud in de Hoofdklasse. Directe concurent Alverna liep een puntje uit na een 0-0 tegen MSC, dat vrij lang met 10 man speelde wegens een rode kaart. Toch kan Rohda Raalte nog uitzien op een plekje stijging. Dan moet in ieder geval de uitwedstrijd bij Alverna gewonnen worden. Eerst staat er nog de thuiswedstrijd over twee weken op het programma tegen Dieze West op zondag 24 april.

website Rohda Raalte

Wedstrijddetails

Quick '20 Minuut Rohda Raalte
Rens van Benthem 1  
Sebastiaan Bökkerink 13  
Luc Stolker Danny Oude Lashof 65  
Saliba Somi Rens Oude Veldhuis 69  
72   Aron Wierenga Dirk Jan Klijn Velderman
Jelle Leenders Jan Willem Kamp 78  
84   Björn Zwikker Jolf Stel
85   Maurice Tepperik Lennart Krijger
Dani Korkis 87  
Taner Sen 88  
89   Lars van Schooten
89   Jeffrey de Visscher

Opstelling

Alle uitslagen, standen en programma's van het zondagvoetbal.
Verder transfers van de zondag Topklasse en Hoofdklasse, nieuws en overige achtergronden van het zondag amateurvoetbal!